Πρεμιέρα κόντρα στον κακό της δαίμονα (5,00)

Πρεμιέρα κόντρα στον κακό της δαίμονα (5,00)

Πρεμιέρα απόψε στην Μπουντεσλίγκα με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να δοκιμάζεται στο “Μπορούσια Παρκ” με την Γκλάντμπαχ, μπροστά σε 23.000 θεατές. Και οι δύο ομάδες έχουν νέο τεχνικό, η μεν Μπάγερν τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν από τη Λειψία, η δε Γκλάντμπαχ τον Αντι Χίτερ από την Αϊντραχτ Φρ..

Η Γκλάντμπαχ είναι ο κακός δαίμονας των Βαυαρών τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν σε οχτώ παιχνίδια Μπουντεσλίγκα, τα “πουλάρια” σημείωσαν τέσσερις νίκες εις βάρος της Μπάγερν, όλες στον πρώτο γύρο! Γενικά, η Γκλάντμπαχ είναι από τις λίγες ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος που δεν τρομάζουν μπροστά στο θηρίο από το Μόναχο και είναι η τελευταία που υποχρέωσε τους Βαυαρούς σε ήττα σε πρεμιέρα.

Το θετικό για τα “πουλάρια” είναι πως η Μπάγερν δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη. Η προετοιμασία της δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, στα φιλικά προβλημάτισε και στο τελευταίο έχασε με 3-0 από τη Νάπολι. Επίσης, μεταγραφικά οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν έκαναν κάτι συνταρακτικό. Πήραν τον καλό στόπερ Ουπαμεκανό από τη Λειψία, αλλά έχασαν τους πολύπειρους Αλάμπα και Μπόατενγκ.

Με δεδομένο ότι οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις υπάρχει έδαφος να κυνηγήσουμε την κόντρα. Η Γκλάντμπαχ άλλωστε θα παίξει με ενθουσιασμό και ο Χίτερ είναι ένας προπονητής που στο παρελθόν έχει κερδίσει δύο φορές την Μπάγερν, όντας στον πάγκο της Αϊντραχτ, επομένως δεν υπάρχει κανένας φόβος ή κόμπλεξ.

Διόλου τυχαίο ότι το σετ έκλεισε και ο άσος από τιμές στο 5,50 έχει υποχωρήσει σε πολλές εταιρίες κάτω από το 5,00. Ακόμη κι έτσι η αξία παραμένει αριστερά. Ο άσος στη Stoiximan προσφέρεται στο 5,00 με 0% γκανιότα και στο 3,30 με κάλυψη στο dnb.

EASY MEDIANETWORK
Close