Στους 4 ο ΠΑΟ του Γιοβάνοβιτς

Πράσινο μπαμ τίτλου…

Αναμφίβολα ο Παναθηναϊκός δεν περνάει και το καλύτερο φεγγάρι του μέσα στη χρονιά όμως στο ματς με τη Λαμία έδειξε ότι έχει ακόμα σφυγμό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέταξε μια πιο φρέσκια ομάδα που στο πρώτο τουλάχιστον ημίχρονο έδειξε μερικά από τα στοιχεία που την έφεραν στην κορυφή: Πρέσινγκ, καλό passing game και συνεργασίες σε κλειστούς χώρους για να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα.

Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο όμως για τους πράσινους είναι το καλό πρόσωπο των μεταγραφικών τους αποκτημάτων. Ο Λάζλο Κλέινχεσλερ έδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική ρεζέρβα του Αϊτόρ, αλλά έχει τα φόντα να χτυπήσει ακόμα και θέση βασικού αν συνεχίσει να παίζει με την ίδια ένταση.

Τα ίδια και καλύτερα και ο Πούχατς. Ο Πολωνός έδειξε ότι δικαίως στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς τούτη την περίοδο θεωρείται ο βασικός αριστερός μπαρ του τριφυλλιού, καθώς είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ τον Χουάνκαρ. Σίγουρα το τριφύλλι δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και σίγουρα θα μιλάμε για… δυνατό μπαμ, αν κάτι τέτοιο συμβεί. Όμως η ομάδα του Γιοβάνοβιτς αποδεικνύει ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της κι ότι θα είναι μέσα στο κόλπο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Γι’ αυτό και το 2,15 της Stoixman να τερματίσει ο Παναθηναϊκός στους 2 πρώτους της Super League μετά το τέλος και των play-offs, είναι ευκαιρία από εκείνες που δεν μπορεί να προσπεράσει εύκολα κανείς.

EASY MEDIANETWORK
Close