Πώς ο άσος της Σπόρτινγκ αποκτάει ενδιαφέρον στο 2,18

Πώς ο άσος της Σπόρτινγκ αποκτάει ενδιαφέρον στο 2,18

Πριν δύο εβδομάδες η Σπόρτινγκ έκανε παρέλαση στην Κωνσταντινούπολη κερδίζοντας με 4-1 την Μπεσίκτας. Τώρα, ούσα γηπεδούχος είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης σε τιμές κάτω του 1.40.

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας αν κάνει το 2/2 κόντρα στην Μπεσίκτας θα εξασφαλίσει μίνιμουμ την τρίτη θέση και φυσικά θα αυξήσει τις πιθανότητές της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Η Σπόρτινγκ στην πορτογαλική λίγκα είναι αήττητη (8-2-0) μετρώντας σε δέκα αγωνιστικές ισάριθμα under 3,5. Γενικά, τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας είναι μία σφιχτή ομάδα που βασίζονται κυρίως στη στιβαρή αμυντική τους λειτουργία.

Το 4-1 επί της Μπεσίκτας δεν είναι ένα σκορ στη λογική της Σπόρτινγκ, ωστόσο ήρθε χάρη στην αφέλεια των Τούρκων, που έπαιξαν φουλ επιθετικά και δέχθηκαν αμέτρητες φάσεις τόσο στην κόντρα επίθεση όσο και από στημένες μπάλες.

Το αποψινό ματς αναμένεται αρκετά διαφορετικό, διότι στην Μπεσίκτας γνωρίζουν καλά πως αν ρισκάρουν ξανά υπερβολικά θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Το πιθανότερο λοιπόν είναι να παίξουν όπως στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ, όπου κοίταξαν κυρίως να φύγουν με αξιοπρέπεια από το γήπεδο και έχασαν με 2-0.

Αλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η τουρκική ομάδα θα παραταχθεί εκ νέου με πολύ σοβαρές απουσίες, αφού είναι εκτός οι βασικοί αμυντικοί Βίντα, Ροσιέ, ο κορυφαίος της φορ Μπατσουαγί, ο ηγετικός χαφ Πιάνιτς και ο ταχύς εξτρέμ Ενκουντού.

Με αυτά τα δεδομένα η Μπεσίκτας δύσκολα θα γίνει απειλητική στο Ζοσέ Αλβαλάδε και η Σπόρτινγκ λογικά θα φτάσει σε μία κλασική επαγγελματική νίκη, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο άσος από το 1.35-1.40 μπορεί να ανέβει στο 2.18 σε κόμπο με το under 3,5 και σίγουρα παρουσιάζει ενδιαφέρον.

EASY MEDIANETWORK
Close