Πονηρό ματς για τη Λανς σε άδειο γήπεδο (3,70)

Πονηρό ματς για τη Λανς σε άδειο γήπεδο (3,70)

Η Λανς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και είναι αήττητη στις πρώτες έξι αγωνιστικές (3-3-0) του Σαμπιονά. Μάλιστα το Σάββατο κέρδισε για πρώτη φορά μετά το 2003 την αιώνια αντίπαλό της και πρωταθλήτρια Λιλ, σπάζοντας μία τραγική παράδοση, καθώς ήταν 17 σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη απέναντι στους «Λιλουά».

Το συγκεκριμένο ματς πάντως στιγματίστηκε από επεισόδια των οπαδών της με συνέπεια η διοργανώτρια αρχή να τιμωρήσει τη Λανς με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό σημαίνει ότι απόψε θα υποδεχθεί το Στρασβούργο χωρίς κόσμο.

Η αναμέτρηση με το Στρασβούργο είναι πολύ πονηρή, αφενός διότι ο Λανς άφησε πολλή ενέργεια το Σάββατο και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστεί τη μεγάλη χαρά από τη νίκη επί της Λιλ, αφετέρου γιατί θα στερηθεί το ένθερμο κοινό της.

Το Στρασβούργο με τη σειρά του βρίσκεται σε ανοδική πορεία, έχει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και επτά γκολ ενεργητικό, σημάδι ότι άρχισε επιτέλους να λύνεται επιθετικά. Το μομέντουμ είναι θετικό για να χτυπήσει αποτέλεσμα στο Λανς, καθώς θα βρει έναν αντίπαλο κουρασμένο και αποπροσανατολισμένο. Στο 3,70 της Novibet το διπλό αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close