Με τη "Βερντάο" του Αμπελ Φερέιρα

Πογέτ vs Φερέιρα σημειώσατε διπλό (2,30)

Η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας, παίζει τα ξημερώματα (01:15) στο Σαντιάγο με την Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16».

Η ομάδα του Αμπελ Φερέιρα (πρώην του ΠΑΟΚ) φιλοδοξεί να κάνει το ριπίτ και θα προσπαθήσει να καθαρίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά μία ώρα αρχύτερα για να κάνει στον επαναληπτικό ροτέισον. Η Βερντάο διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και πλέον οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία.

Στον αντίποδα, η Κατόλικα του Γκουστάβο Πογέτ (πρώην της ΑΕΚ) έχει να δώσει αγώνα για το πρωτάθλημα της Χιλής από τις αρχές Ιουνίου. Τελευταίο της επίσημο ματς ήταν στις 3 Ιουλίου ο εντός έδρας αποκλεισμός στο κύπελλο από την Εβερτον.

Η Παλμέιρας υπερέχει ξεκάθαρα σε ποιότητα, αγωνιστικό ρυθμό και φόρμα, ενώ έχει και θετική παράδοση όποτε παίζει στο Σαντιάγο. Η πτώση του διπλού σε τιμές κάτω του 1,90 κρίνεται απολύτως φυσιολογική, εμείς πάντως θα το πάρουμε στο 2,30 της Stoiximan σε κόμπο με το over 1,5, αφού εκτιμούμε ότι οι Βραζιλιάνοι θα μετατρέψουν σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό.

EASY MEDIANETWORK
Close