Πληρώνει ο... μανουριάρης Πολ (5,00)

Πληρώνει ο... μανουριάρης Πολ (5,00)

Το Μιλγουόκι απέχει μία νίκη από το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια! Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο υποδέχεται τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00) τους Σανς για τον έκτο τελικό του ΝΒΑ και όπως αναμενόταν τα «ελάφια» προσφέρονται σε τιμές φαβορί (1,55), μετά το σπουδαίο μπρέικ που πέτυχαν στην Αριζόνα.

Εμείς θα στραφούμε στα ειδικά στοιχήματα για να εντοπίσουμε αξία και θα επικεντρωθούμε στον… μανουριάρη Κρις Πολ. Ο πολύπειρος πόιντ-γκαρντ μετέχει φέτος πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικούς ΝΒΑ και γνωρίζει καλά, πως αυτή μπορεί να είναι η μοναδική του ευκαιρία να κατακτήσει ένα δαχτυλίδι.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως στο game 6, που είναι do or die για το Φοίνιξ, ο Πολ θα βγει μπροστά και θα διαχειριστεί όσο το δυνατόν περισσότερες μπάλες. Αυτό ασφαλώς αυξάνει την πιθανότητα λαθών, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα κρισιμότατο παιχνίδι, που διακυβεύεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και τα νεύρα θα είναι τεντωμένα.

Ούτως ή άλλως, ο 36χρονος άσος έχει αποδειχθεί επιρρεπής στα λάθη στη σειρά των τελικών, μετρώντας συνολικά 18, 3,6 δηλαδή ανά ματς! Μάλιστα στους τρεις από τους πέντε τελικούς είχε τα περισσότερα λάθη και υπό αυτό το πρίσμα κρίνεται αρκετά τσιμπημένο το 5,00 της Stoiximan να υποπέσει στα περισσότερα λάθη του game 6 ο Κρις Πολ.

EASY MEDIANETWORK
Close