Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια (2,10)

Πληρώνει καλά η ΑΕΚ (4,65) αυτήν την αγωνιστική

Στην έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ωστόσο αν αναζητάς παιχνίδι με πολλά γκολ, μάλλον πρέπει να στραφείς αλλού, διότι συνήθως σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις κυριαρχεί η σκοπιμότητα με συνέπεια να κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός, που έβαλε τέσσερα γκολ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό, έχει τώρα πολύ πιο δύσκολο έργο αφού παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο Αρης συνεχίζει να δυσκολεύεται στο γκολ και προξενεί εντύπωση ότι προσφέρεται πρώτο φαβορί για να βάλει τα πιο πολλά στην έβδομη αγωνιστική, μόνο και μόνο επειδή παίζει απέναντι στον Παναιτωλικό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Υπενθυμίζουμε άλλωστε, ότι ακόμη και κόντρα στη Λαμία, με παίκτη παραπάνω, κέρδισε οριακά 1-0 με τέρμα του στόπερ Μπράμπετς και μάλιστα κινδύνευσε με γκέλα.

Στο OutsidersBet σας έχουμε πει πολλές φορές ότι αν θέλετε να δείτε και να ποντάρετε γκολ επιλέξτε τα ματς του Βόλου. Η ομάδα της Θεσσαλίας πρόσφερε ένα απίστευτο παιχνίδι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, που έληξε 4-4, την περασμένη εβδομάδα. Υπενθυμίζουμε επίσης το 5-1 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Εν ολίγοις σε δύο παιχνίδια με ομάδες του Big 5, δέχθηκε εννιά γκολ παίζοντας ελεύθερα και επιθετικά. Τώρα έρχεται η σειρά της ΑΕΚ, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αργύρη Γιαννίκη, στόχος είναι να αποδώσει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στο 4,65 στη Stoiximan να βάλει η ΑΕΚ τα περισσότερα γκολ στην 7η αγωνιστική. Την προηγούμενη έβαλε τρία στον Ατρόμητο, ένα λιγότερο από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, που έπαιξαν με Ιωνικό και Βόλο αντίστοιχα.

EASY MEDIANETWORK
Close