Αυτά βλέπει ο Γιάννης και γελάει...

Πληγωμένοι οι Σίξερς, κερδίζουν οι Μπακς (2,45)

Το Μιλγουόκι έχει ξεκινήσει μέτρια τη φετινή σεζόν επηρεασμένο από τις απουσίες βασικών παικτών. Τα ξημερώματα πάντως έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο κολλητές ήττες από Νικς και Γουίζαρντς, καθώς θα αντιμετωπίσει την αποδεκατισμένη Φιλαδέλφεια.

Οι Σίξερς έχουν το κορυφαίο ρεκόρ στην Ανατολή με 8-3, όμως κόντρα στους Μπακς θα αγωνιστούν χωρίς τους δύο κορυφαίους σκόρερ τους Τζόελ Εμπίντ (21,4 πόντους) και Τομπάιας Χάρις (19,8 πόντους). Επίσης, θα απουσιάσουν οι Τάιμπουλ, Τζο, ενώ λείπει από την αρχή της σεζόν και ο Σιμονς.

Λόγω των σοβαρών απουσιών, ο Ντοκ Ρίβερς χρησιμοποίησε στο τελευταίο ματς κόντρα στους Νικς μόλις οχτώ παίκτες, εκ των οποίων τον Ριντ, που έπαιξε μόνο πέντε λεπτά. Μοιραία λοιπόν οι Σίξερς πέτυχαν μόλις 96 πόντους και ηττήθηκαν μετά από σερί έξι νικών.

Η Φιλαδέλφεια θα δώσει τώρα δεύτερο κολλητό παιχνίδι μέσα σε 24 ώρες έχοντας απέναντί της τους πρωταθλητές Μπακς, που με ρεκόρ 4-6 αναζητούν διακαώς μία νίκη για να πάρουν λίγο τα πάνω τους. Το διπλό παίζει χαμηλά κάτω από το 1,50, ωστόσο μπορεί να ανέβει στο 2,45 σε κόμπο με το under 217,5.

Οι Μπακς φέτος σουτάρουν πολύ χειρότερα συγκριτικά με πέρυσι, έχουν μόλις την 18η επίθεση ανά 100 κατοχές στο ΝΒΑ, στα τελευταία πέντε ματς έχουν βάλει τέσσερις φορές κάτω από 100 πόντους και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι Σίξερς θα παίξουν αποδεκατισμένοι δύσκολα το σκορ θα ανέβει ψηλά.

EASY MEDIANETWORK
Close