Πίνουμε… blue Curacao (3,00)

Πίνουμε… blue Curacao (3,00)

Μπλου Κουρακάο το λέγαμε πιτσιρικάδες αυτό το ποτό, Κουρασάο είναι το σωστό, σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνετε σε τι αναφέρομαι. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε ίσως είναι η σύνδεση που θέλω να κάνω με τη διοργάνωση του Gold Cup, στην οποία συμμετέχει και η εθνική ομάδα του Κουρασάο.

Η οποία ξεκινά τις προσπάθειές της κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Ντάλας των ΗΠΑ. Το Ελ Σαλβαδόρ είναι και το φαβορί της αναμέτρησης, σε τιμές ως και το 2,50, εμείς όμως θα πάμε με τις πιθανότητες του Κουρασάο.

Χώρα ολλανδικής επιρροής και φυσικά άλλοτε αποικία, το Κουρασάο έχει αρκετά γνωστά πρόσωπα, προπονείται από τον άλλοτε σούπερ σταρ του Αγιαξ Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος αντικαθιστά τον τεράστιο Γκούους Χίντινκ, που πέρασε πρόσφατα περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Αλλά και στο ρόστερ η ομάδα του Κουρασάο έχει παίκτες που αγωνίζονται στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όπως τους αμυντικούς Μαρία (Μπρέντα), Γκάαρι (Βαλβάικ), τους μέσους Ανίτα (Βαλβάικ), Μπακούνα (Βαλβάικ), Φελίντα (Ντεν Μπος) και τους επιθετικούς Αντόνια (Καμπούρ), Γιάνγκα (Ναϊμέγκεν). Σημαντικές μονάδες ασφαλώς και οι επιθετικοί Καστανέερ (Κόβεντρι), Νεπομουκένο (Ντινάμο Βουκουρεστίου), για ένα ρόστερ που μπορεί την έκπληξη σε απόδοση 3,00!

EASY MEDIANETWORK
Close