Πέρασε πάνω απ’ τον ΠΑΟ: Τι ποσοστό δίνουν οι στοιχηματικές στον Ολυμπιακό για να τερματίσει στους πρώτους 2

Πέρασε πάνω απ’ τον ΠΑΟ: Τι ποσοστό δίνουν οι στοιχηματικές στον Ολυμπιακό για να τερματίσει στους πρώτους 2

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία σπουδαία νίκη με ανατροπή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” επί του Άρη και ουσιαστικά ρέφαρε μία από τις απρόσμενες γκέλες του κόντρα σε ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό. Παρέμεινε έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και με ματς περισσότερο από την ΑΕΚ και συνεχίζει να διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά, οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν ότι στο τέλος όχι μόνο δεν θα κατακτήσει τον τίτλο, αλλά θα τερματίσει τρίτος, κάτω δηλαδή και από τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός μάλιστα, ότι οι πράσινοι ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη ο Ντάνιελ Μαντσίνι έδειξε με το γκολ του κόντρα στον Άρη, αλλά και τη συνολικότερη παρουσία του, ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι αλήθεια πάντως, πως οι περισσότερες νίκες του Παναθηναϊκού έρχονται φέτος με πολύ κόπο και ιδρώτα. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν καθαρίζει αβίαστα τα παιχνίδια της όπως το κάνει για παράδειγμα η ΑΕΚ. Ενδεικτικά μπορούμε να θυμηθούμε το διπλό στα Γιάννινα με πέναλτι στις καθυστερήσεις, την οριακή νίκη στη Λιβαδειά, σε ένα παιχνίδι που το “τριφύλλι” δεν έκανε άλλη φάση πέραν του γκολ και φυσικά η επικράτησή επί του Άρη, όπου το νικητήριο τέρμα του Παλάσιος στο 86′ ήρθε και με δόση τύχης.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός μπορεί να υπέστη βαριά ήττα στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet από την ΑΕΚ, όμως στη Stoiximan Superleague είναι αήττητος 14 σερί παιχνίδια, δηλαδή από τις 17 Οκτωβρίου, όταν είχε χάσει μέσα στο “Καραϊσκάκης” από τον ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι χειρότερος από τον Δικέφαλο του Βορρά. Έκτοτε έχει καταγράψει εννιά νίκες και πέντε ισοπαλίες, κερδίζοντας συνήθως εύκολα τα παιχνίδια με τους λεγόμενους “μικρούς”.

Μπορεί, ο Ολυμπιακός να μην είναι μέχρι στιγμής τόσο σταθερός όσο η ΑΕΚ, ωστόσο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι δεδομένο πως έχει πλούσια ποιότητα και μπορεί μάλιστα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, μετά τις προσθήκες του εξτρέμ Κανός και του επιθετικού μπακ/χαφ Ροντινέι.

Αν λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι βρεθούν σε καλή ημέρα, είναι ικανοί να πετύχουν ευρείες νίκες όπως το 6-1 επί του Παναιτωλικού, το 4-0 επί του Βόλου και το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Ακόμη και στο δύσκολο, όπως εξελίχθηκε 2-1, απέναντι στον ανταγωνιστικό ΟΦΗ, η ομάδα του Μίτσελ ήταν εξαιρετικά παραγωγική, κάνοντας συνολικά 24 τελικές!

Οι μπουκ λοιπόν, έχουν την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να απειλήσει περισσότερο την ΑΕΚ για τον τίτλο σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό, παρότι οι πράσινοι βρίσκονται στο +5 αυτή τη στιγμή. Για αυτό δίνουν στο 3.75 τους ερυθρόλευκους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και στο 4.50 το “τριφύλλι”.

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στο φετινό πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλη σημασία και η δεύτερη θέση, διότι δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι εδώ ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα, αφού προσφέρεται στο 1.72 να τερματίσει στην πρώτη δυάδα έναντι 2,02 του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι κοντοζυγώνει το μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο αιώνιοι κοντράρονται στο Φάληρο, στις 25 Φεβρουάριου για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου και εκεί θα μιλήσει η εικόνα στο γήπεδο για το αν όντως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση σε σχέση με τον Παναθηναϊκό.

EASY MEDIANETWORK
Close