Το τουρνουά του Μέσι (2,80)

Πέφτει το διπλό της Αργεντινής, εμείς όμως το ποντάρουμε στην αρχική τιμή του (2,55)!

Η Ουρουγουάη υποδέχεται στο Μοντεβιδέο την Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ και το διπλό έχει κατρακυλήσει από το 2,40-2,50 στο 2,10 κατά μέσο όρο.

Αυτό οφείλεται αφενός στις πολλές απουσίες της Ουρουγουάης, αφετέρου στην επιβεβαίωση ότι θα παίξει κανονικά ο Μέσι κόντρα στη «Σελέστε».

Η «Αλμπισελέστε» είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες παγκοσμίως καθώς τρέχει αήττητο σερί 25 αγώνων (16-9-0). Εχει να χάσει από το 2019 και μετά την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα, μέσα στη Βραζιλία, είναι φανερό πως παίζει πλέον σε όλα τα παιχνίδια της με αυτοπεποίθηση νικητή.

Η ομάδα του Σκαλόνι έχει μαζέψει 25 βαθμούς στον προκριματικό όμιλο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς μπροστά από τον τρίτο Ισημερινό και είναι δεδομένο πως θα προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Στην τέταρτη θέση είναι η Χιλή με 16 βαθμούς, όσους έχουν επίσης η πέμπτη Κολομβία και η έκτη Ουρουγουάη. Στη Λατινική Αμερική οι πρώτες τέσσερις ομάδες περνούν απευθείας στο Μουντιάλ και η πέμπτη δίνει μπαράζ.

Για την ομάδα του Ταμπάρες θα είναι επιτυχία λοιπόν αν καταφέρει να πάρει έστω τον βαθμό από την Αργεντινή, για να βάλει από κάτω τις Χιλή και Κολομβία, ωστόσο κακά τα ψέματα, το επόμενο ματς με τη Βολιβία (12 βαθμοί) στη Λα Παζ, έπειτα από τρεις ημέρες, είναι πολύ πιο κρίσιμο για τη «Σελέστε».

Ούτως ή άλλως, η Ουρουγουάη θα παίξει κόντρα στην Αργεντινή χωρίς τον μπακ Βίνια (Ρόμα), τους χαφ Βαλβέρδε (Ρεάλ), Ντε Αρασκαέτα (Φλαμένγκο), Ντε Λα Κρους (Ρίβερ Πλέιτ) και τους επιθετικούς Γκόμες (Βαλένθια), Καβάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Με αυτές τις απουσίες, η «Σελέστε» δύσκολα θα γλιτώσει την ήττα κόντρα στη φορμαρισμένη Αργεντινή του Μέσι. Βέβαια εμείς εδώ δεν θα παίξουμε ξερό το διπλό σε τιμές κάτω του 2,00, αλλά θα το πάρουμε στην αρχική του τιμή, στο 2,55 σε κόμπο με το under 3,5, διότι στις τελευταίες 11 συναντήσεις τους, η «Αλμπισελέστε» έκανε επτά νίκες (7-2-2), όλες με under 3,5.

EASY MEDIANETWORK
Close