Ο μικρός βιρτουόζος του ΠΑΟΚ πληρώνει... χρυσάφι στο ντέρμπι (7,50)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Οι πρώτες αποδόσεις στο μεγάλο ντέρμπι των Δικεφάλων με φαβορί έκπληξη

Μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Superleague, οι τέσσερις διεκδικητές του τίτλου απέχουν πλέον μόλις πέντε βαθμούς. Μπορεί αυτή την εβδομάδα να μην έχουμε αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα, αφού μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της εθνικής Ελλάδος, ωστόσο ήδη το βλέμμα έχει στραφεί στο ντέρμπι των Δικεφάλων, που θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου.

Και αυτό διότι, μπορεί να έχουμε σημαντικές ανακατατάξεις στη βαθμολογία, αν για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ. Σε ένα τέτοιο σενάριο και με δεδομένο ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν εντός έδρας και διατηρούν καθαρό προβάδισμα απέναντι σε Βόλο και Αρη αντίστοιχα, μπορεί η Ένωση στο τέλος της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ να έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση!

Η ομάδα δηλαδή που ήταν πρώτο φαβορί για τον τίτλο πριν την έναρξη των πλέι οφ και υπερείχε στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες, κινδυνεύει αν χάσει στην Τούμπα να βρεθεί στο -5 από την κορυφή.

Ένα σενάριο όχι και τόσο απίθανο αν κρίνουμε από το άνοιγμα των αποδόσεων. Στη Novibet για παράδειγμα, η νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι των Δικεφάλων άνοιξε σε τιμές φαβορί στο 2.50, ενώ το διπλό είναι αουτσαίντερ στο 3.05. Εν ολίγοις, οι μπουκ δίνουν 40% πιθανότητα στην επικράτηση του ΠΑΟΚ και 32,8% πιθανότητα σε αυτή την ΑΕΚ.

Ας μην ξεχνάμε, ότι στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο, στην OPAP Arena με 2-0 τον ΠΑΟΚ, στις 30 Οκτωβρίου. Έκτοτε, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αήττητος σε 22 σερί επίσημα ματς, κερδίζοντας μάλιστα την ΑΕΚ στην Τούμπα με 2-0.

EASY MEDIANETWORK
Close