Πάνω από Σχίζα - Κατσούλη: Αυτό είναι το νο1 φαβορί για να κερδίσει το Survivor All Star

Πάνω από Σχίζα - Κατσούλη: Αυτό είναι το νο1 φαβορί για να κερδίσει το Survivor All Star

Το φετινό Survivor διεκδικεί να μείνει στην ιστορία ως το καλύτερο όλων των εποχών, δεδομένου άλλωστε ότι μιλάμε για το All Star.
Τα προγνωστικά και τα στοιχήματα για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής δίνουν και παίρνουν. Οι αγώνες στους στίβους μάχης είναι συναρπαστικοί, αφού συμμετέχουν οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων και ως εκ τούτου προσφέρουν runs, τα οποία κρίνονται πραγματικά στο νήμα.

Και φυσικά, ο δαιμόνιος Ατζούν Ιλιτζαλί σκαρφίζεται πάντα νέες ιδέες, προκειμένου να… πασπαλίζει την επιβίωση Διάσημων και Μαχητών με μπόλικη ίντριγκα και reality, εκτοξεύοντας έτσι το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η τελευταία σημαντική εξέλιξη, ήταν ασφαλώς η είσοδος της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία σύμφωνα με όσα διαδίδονται, εκτός παιχνιδιού, διατηρούσε δεσμό με τον Μάριο Πρίαμο. Οι μνήμες είναι νωπές ακόμη από τα τρυφερά ενσταντανέ που είχε ο φιναλίστ του Survivor 2017 με την Καρολίνα Καλύβα, η οποία πάντως δεν μακροημέρευσε στο Suvivor All-Star.

Ο Ατζούν δεν έχασε την ευκαιρία και μετά την αποχώρηση της Καλύβα, έριξε στους Κόκκινους, στην ομάδα δηλαδή που βρίσκεται και ο Πρίαμος, τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Και το “μπαμ” έσκασε!

Η Ελευθερίου δεν μάσησε τα λόγια της και με το που πρωτοσυνάντησε τον Πρίαμο του τα… έχωσε κανονικά: “Περίμενε ρε Μάριε, μιλάω ρε γα@@@ο. Σκάσε λίγο. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος. Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Είσαι απαράδεκτος Μάριε, ναι. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δε θα γίνω και ο θύτης στην τελική”!

Όπως ήταν φυσικό, η έλευση της Ελευθερίου στον Άγιο Δομίνικο, ανανέωσε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και το Suvivor άγγιξε το 30% στις μετρήσεις τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό. Η Κύπρια τραγουδίστρια φαίνεται σταδιακά να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Πρίαμο, ωστόσο ακόμη και να μη συμβεί κάτι τέτοιο, περιμένει στη γωνία ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε πως είναι “καψούρης” για πάρτη της!

Σε αγωνιστικό επίπεδο πάντως, η είσοδος της Ελευθερίου, της Χριστίνας Κεφαλάς και της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, στην κόκκινη ομάδα, φαίνεται πως δεν έχει ευνοήσει τους Διάσημους, αφού οι τέσσερις κοπέλες, έχουν δώσει συνολικά επτά νίκες και 13 ήττες.

Και στους μπλε βέβαια, οι νέες αφίξεις, ο Νικόλας Αγόρου (2-6), ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (3-8) και η Τζο Μαριδάκη (3-4), έχουν προς το παρόν αρνητικό πρόσημο στα runs.

Στα στατιστικά είναι σταθερά επικεφαλής ο Σάκης Κατσούλης με ποσοστό νικών που αγγίζει το 72% (43-17) και ακολουθούν οι Νίκος Μπάρτζης (47-23), Μάριος Πρίαμος (40-21) και Στάθης Σχίζας (34-22), όλοι από την κόκκινη ομάδα, που υπερισχύει ξεκάθαρα στον ανδρικό δυναμικό.

Παρόλα αυτά, στις εικονικές αποδόσεις που κυκλοφορούν, καθώς έχει απαγορευθεί πλέον βάσει νόμου ο στοιχηματισμός στο Suvivor, πρώτο φαβορί για να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, θεωρείται ο Ηλίας Μπόγδανος στο 3.20. Παρότι, αγωνιστικά βρίσκεται σε αρνητικό ποσοστό νικών-ηττών (36-39), ξεχωρίζει με τη δυναμική του προσωπικότητα και έχει αναπτύξει ηγετική παρουσία στην μπλε ομάδα.

Τοποθετείται λοιπόν, πάνω ακόμη και από τους νικητές του Suvivor 2021 και του Suvivor 2022, Κατσούλη και Σχίζα αντίστοιχα, που προσφέρονται στο 4,00 και στο 3,40. Ψηλά στις αποδόσεις παίζει βεβαίως και ο Πρίαμος, στο 4,50, ενώ την πρώτη πεντάδα των φαβορί κλείνει ο Κωνσταντίνος Βασσάλος στο 5,00, που μέχρι στιγμής αποφεύγει τις ίντριγκες.

Από εκεί και πέρα, σοβαρό ρόλο στην πορεία του παιχνιδιού αναμένεται να διαδραματίσουν επίσης, ο Μπάρτζης (5,50), ο Σπύρος Μαρτίκας (7,00), που διαχειρίζεται με ψυχραιμία τις εντάσεις και έχει αποδείξει ότι κουβαλάει δυνατό κοινό πίσω του και φυσικά ο νικητής του Survivor 2018, Ηλίας Γκότσης (7,00), που έχει και το καλύτερο ποσοστό νικών (58,7%) ανάμεσα στους άνδρες των Μαχητών.

Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι το Survivor All-Star θα είναι ανδρική υπόθεση, αφού το μεγάλο φαβορί από τις γυναίκες, η Κατερίνα Δαλάκα, αποβλήθηκε πρόωρα από την παραγωγή, λόγω παραβίασης κανονισμών. Οι πιο δυνατές παίκτριες αγωνιστικά, μέχρι στιγμής, είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή με ρεκόρ 40-31 και η Στέλλα Ανδρεάδου με 37-29, ωστόσο στα στοιχήματα παίζουν πολύ χαμηλά, σε αποδόσεις γύρω στο 25,00.

EASY MEDIANETWORK
Close