Παίρνεις το 4.35 και λες «ευχαριστώ»: Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός δείχνει τι θα γίνει σήμερα στην Τούμπα

Παίρνεις το 4.35 και λες «ευχαριστώ»: Ο διαιτητής του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός δείχνει τι θα γίνει σήμερα στην Τούμπα

Το ντέρμπι των Δικεφάλων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ μονοπωλεί απόψε το ενδιαφέρον από το πρόγραμμα των playoffs της Superleague. Πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως κρίσιμο παιχνίδι, που μπορεί να αφήσει βαθύ αποτύπωμα στη μάχη του τίτλου και να αλλάξει άρδην τα δεδομένα ανάλογα με την τελική του έκβαση.

Υπενθυμίζεται, ότι η απόσταση μεταξύ των δύο Δικεφάλων είναι μόλις τρεις βαθμοί. Εφόσον, ο ΠΑΟΚ κερδίσει απόψε την Ένωση θα την πιάσει στους 60 βαθμούς και θα παραμείνει τουλάχιστον στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που λογικά δεν θα λαθέψει εντός έδρας με τον Βόλο.

Στον αντίποδα, αν η ΑΕΚ καταφέρει να αλώσει την Τούμπα, ουσιαστικά θα πετύχει δύο πράγματα. Αφενός θα βγάλει εκτός μάχης τον ΠΑΟΚ, αφετέρου θα στείλει προς όλους ένα ηχηρό μήνυμα ότι παραμένει φαβορί για τον τίτλο, αφού δεν θα είναι καθόλου εύκολο, είτε για τον Παναθηναϊκό, είτε για τον Ολυμπιακό να περάσουν από τη συγκεκριμένη έδρα.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ έχουμε ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες το θέλουν πάρα πολύ και θα παίξουν αποκλειστικά για τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί εμβόλιμη αγωνιστική και ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη θα κατηφορίσει στο Φάληρο για να παίξει με τον Ολυμπιακό, επομένως είναι πολύ σημαντικό απόψε να μην χάσει την επαφή του με τους ερυθρόλευκους. Αλλά και η ΑΕΚ, που ως φιλοξενούμενη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα βολεύονταν με το Χ, ξέρει πολύ καλά, ότι αν δεν κερδίσει απόψε, στο τέλος της βραδιάς θα είναι πιθανότατα τρίτη (λογικά ο Ολυμπιακός θα κερδίσει τον Άρη στο Καραϊσκάκης), μπορεί ακόμη και τέταρτη, εφόσον ηττηθεί!

Πάνω λοιπόν στη λογική ότι η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν, μπορούμε να κρατήσουμε ως πιθανό ενδεχόμενο ότι θα μπει τουλάχιστον ένα γκολ και στα δύο ημίχρονο. Αυτό άλλωστε συνέβη και στα δύο μεταξύ τους ντέρμπι φέτος, για την κανονική διάρκεια. Υπενθυμίζεται, ότι η ΑΕΚ είχε κερδίσει με 2-0 (36′, 61′) τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena και ο Δικέφαλος του Βορρά είχε απαντήσει με το ίδιο νόμισμα στην Τούμπα, σκοράροντας στο 14′ και στο 62′.

Αν στο παραπάνω σενάριο προσθέσουμε και το Over 5,5 κάρτες παίρνουμε ένα εξαιρετικό bet builder με ενισχυμένη απόδοση στο 4.30. Σημειώνεται ότι διαιτητής ορίστηκε ο Αλεξέι Κουλμπακόφ, που διευθύνει τον Ιανουάριο το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο. Σε εκείνο το ντέρμπι είχε μοιράσει έξι κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη. Επίσης, τη σεζόν 2020/21 είχε διευθύνει δύο ακόμη ματς για τα playoffs. Το Άρης – ΑΕΚ 1-3, όπου είχε δείξει εννιά κίτρινες κάρτες και το ΠΑΟΚ – Αρης 2-0, όπου είχε βγάλει την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του έξι φορές.

Όλα δείχνουν ότι και απόψε θα αναγκαστεί να κάνει αυστηρή χρήση του πειθαρχικού ελέγχου για να ελέγξει το ντέρμπι, δεδομένης και όλης της έντασης που υπάρχει στη Superleague. Στην πρεμιέρα των playoffs βγήκαν έξι κάρτες στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, ενώ στο αθηναϊκό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό είχαμε πέντε κίτρινες και μία κόκκινη!

EASY MEDIANETWORK
Close