Παίρνει φόρα ο Νέντοβιτς (2,55)

Παίρνει φόρα ο Νέντοβιτς (2,55)

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη εβδομάδα με ένα εκπληκτικό σερί στα τελευταία 38 δευτερόλεπτα του αγώνα «έκλεψε» τη νίκη από τη Φενερμπαχτσέ ανατρέποντας διαφορά πέντε πόντων.

Στον αγώνα του ΟΑΚΑ διατυμπάνισε την κλάση και την ηγετική του παρουσία ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε 20 πόντους (11/11 βολές, 3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα) και έδειξε πως αρχίζει να βρίσκει ξανά τα γνωστά του στάνταρ μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τον καλό Νέντοβιτς για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός και εκτός έδρας, αφού οι αξιόπιστες επιλογές στην επίθεση, αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως περιορίζονται στα πρόσωπα των Παπαπέτρου και Μέικον.
Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα με τη Μονακό ο Σέρβος άσος ήταν ωσεί παρών. Αγωνίστηκε σχεδόν 12 λεπτά, έμεινε άποντος και μοιραία το «τριφύλλι» ηττήθηκε εύκολα από τους Γάλλους, φτάνοντας με το ζόρι τους 63 πόντους.

Κόντρα στην Μπασκόνια, ο Νέντοβιτς, αν δεν φθαρεί από φάουλ, αναμένεται να αγωνιστεί πάνω από 25 λεπτά, όπως συνέβη και με τη Φενέρ. Επίσης, είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είχε ρεπό στην Basket League, επομένως άπαντες από την αποστολή των «πράσινων» θα είναι φρέσκοι.

Ο Νέντοβιτς έχει το επιθετικό ταλέντο για να τραβήξει στο σκοράρισμα τον Παναθηναϊκό κι αν βρει το χέρι του από την περιφέρεια τότε θα πιάσει άνετα διψήφιο νούμερο πόντων. Το σενάριο να βάλει 16+ πόντους προσφέρεται στο 2,55 στη Stoiximan, ενώ καλό θα είναι να έχουμε υπόψιν μας και το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του αγώνα στο 5,50.

EASY MEDIANETWORK
Close