Πάει για σεφτέ η Αντβέρπ (2,43)

Πάει για σεφτέ η Αντβέρπ (2,43)

Στην τρίτη αγωνιστική βρισκόμαστε φίλοι μου αισίως στο Βέλγιο κι ο Ουρουγουανός αποφάσισε παραδόξως να “παίξει” με την ουραγό και μοναδική ομάδα που δεν έχει “σταυρώσει” ακόμα βαθμό. Η Αντβέρπ ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, με 2/2 ήττες και μάλιστα από αντιπάλους που θα έπρεπε να έχει πάρει οπωσδήποτε κάτι, όπως οι Μαλίν και Κόρτραϊκ.

Δεδομένα πάντως το ρόστερ της είναι για σαφώς περισσότερα πράγματα και υπάρχει βεβαιότητα ότι όσο κυλάει ο χρόνος, θα βελτιώνεται. Να αρχίσει άραγε αυτή η βελτίωση από το αποψινό ματς στη Λιέγη (8/8, 14:30); Οψόμεθα.

Και η Σταντάρ πάντως που αντιμετωπίζει δεν έχει βγάλει… μάτια μέχρι στιγμής. Πέρασε μεν με σημαντικό -αλλά δύσκολο και ίσως άδικο- διπλό από τη Ζούλτε Βάρεγκκεμ ενώ προηγήθηκε το 1-1 με την Γκενκ, αλλά δεν βρίσκεται επουδενί στο καλύτερο “φεγγάρι” της, έχοντας να αντιμετωπίσει και τα οικονομικά προβλήματα που την ταλανίζουν.

Οι “μπούκηδες” τη θέλουν φαβορί, έστω και όχι τόσο ξεκάθαρο στο σημερινό παιχνίδι, εμείς όμως βλέπουμε την κατάσταση να γέρνει περισσότερο προς τα δεξιά. Στη χειρότερη περίπτωση μία ισοπαλία μπορεί να την πάρει η Αντβέρπ, αλλά και το διπλό του 3,30+ μοιάζει ακόμα πιο θελκτικό. Και με την ασφάλεια του DNB στο 2,43 (Betshop) αγοράζεται ακόμα πιο εύκολα, έτσι;

EASY MEDIANETWORK
Close