Πάει για ροτέισον η Ρακόφ (2,21)

Πάει για ροτέισον η Ρακόφ (2,21)

Το όνειρό της ζει από πέρυσι η Ρακόφ στην Πολωνία αδέρφια και ο Ουρουγουανός δεν έχει παρά να της βγάλει το καπέλο. Από την 3η κατηγορία που αγωνιζόταν πριν μία τριετία, έφτασε την περασμένη σεζόν να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της, κατακτώντας το Κύπελλο, αλλά και να τερματίσει για πρώτη φορά στη 2η θέση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με τίτλο, αφού κατέκτησε το Σούπερ Καπ κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέγκια στα πέναλτι. Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε μεσοβδόμαδα και την πρόκριση επί της λιθουανικής Σούντουβα στην παρθενική ευρωπαϊκή παρουσία της, στο νεοσύστατο Conference League, μετά από δύο 90λεπτα χωρίς γκολ, ενώ ενδιάμεσα πήρε σημαντικό διπλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί της Πιαστ αλλά με αρκετή δόση τύχης.

Κάπου… ώπα όμως έτσι φιλαράκια μου; Αμέσως αμέσως μαζεύονται, μαζί με το σημερινό, πέντε ματσάκια μέσα σε σκάρτες 15 μέρες. Και στα τέσσερα προηγούμενα το πήγαινε συνεχώς με βασικούς. Τώρα που έχει μπροστά της την πρόκληση της Ρούμπιν Καζάν την προσεχή Πέμπτη στην Ευρώπη, φαντάζει δεδομένο ότι θα το πάρει… αλλιώς ο προπονητής της και θα προχωρήσει σε ροτέισον.

Απέναντί της θα βρει την πολύ επικίνδυνη Γιαγκελόνια που ξεκίνησε με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Λέχια, αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο φέτος αφού εμφανίζεται ενισχυμένη και παίζει στην έδρα της που είναι από τις καλές της Ekstraklassa.

Κάπως έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτό το 3άρι στον άσο μάλλον είναι υπερβολικό. Παίρνει εξάλλου άνετα και κάλυψη αφού με DNB πάμε και πάλι στο τιμιότατο 2,21 (Betshop).

EASY MEDIANETWORK
Close