Outsidersbet: Καιρός να συστηθούμε…

Outsidersbet: Καιρός να συστηθούμε…

Τα στοιχηματικά sites παίκτη μου έχουν γίνει σαν τα σουβλατζίδικα των 90’s και τις καφετέριες των 00’s. Φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Όχι, το outsidersbet.gr, το τελευταίο (και καλύτερο) «παιδί» της Easy Media δεν είναι σαν τα υπόλοιπα στοιχηματικά sites. Κι επειδή αυτό δίνει απόδοση 1,00003 να το έχετε ξαναδιαβάσει, επιτρέψτε μας να σας το αποδείξουμε. 

Σε αυτό το site δεν πρόκειται να βρείτε σεντόνια 1000 λέξεων με αναλύσεις για το 1,25. Δεν σνομπάρουμε τις συγκεκριμένες αποδόσεις, αλλά δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του outsidersbet.gr. Το concept δεν είναι να σας πούμε τι να παίξετε, αλλά σε ποιες αγορές έχει αξία το ρίσκο. Δεν ποντάρουμε ομάδες, αλλά αποδόσεις. Αναζητούμε εκείνες τις στοιχηματικές ευκαιρίες που εκμηδενίζουν την γκανιότα. Ιδανικά τα λάθη των book (ναι κάνουν κι αυτοί λάθη) που αντιστοιχούν σε value αγορές σημείων. 

Στο outsidersbet.gr μπορεί να βρείτε… διψήφιες αποδόσεις, αλλά ποτέ κάτω από 2,00. Η φιλοσοφία μας περικλείεται στο μότο του αείμνηστου Γιώργου Παρασκευά: «Καλύτερα ένα αουτσάιντερ που κερδίζει πού και πού, παρά μια φαβόρα που χάνει πού και πού…». 

Ήδη από τις τρεις πρώτες μέρες που είναι το outsidersbet.gr στον αέρα και επίσημα, φροντίσαμε να σας δώσουμε το πρώτο τρέιλερ της στοιχηματικής ταινίας που θα ακολουθήσει, αν μπείτε στην παρέα μας. 

Ο Ουρουγουανός με 2,06 και 2,76 σας συστήθηκε με το καλημέρα

Ο Professor με το 2,62 και το 2,00 απέδειξε γιατί είναι ο δάσκαλος του είδους

Ο Ατζέντης με το 2,05 πήγε ταμείο στο 9’ γιατί…μπορεί!

Ο Trequartista με το 2,75 έδειξε γιατί είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης του στοιχήματος

Και ο Ερίκ Καστέλ με ένα σουτ-τηλεφώνημα στο 3,40 ξεκίνησε το ζέσταμα. 

Έχουμε καμιά δεκαπενταριά ακόμα ταμεία, αλλά λέμε να αφήσουμε να βρείτε και εσείς κάτι μόνοι σας, κάνοντας τη βόλτα σας στο site. Η παρέα μεγαλώνει, το ίδιο και οι απαιτήσεις. Η υπόσχεση όμως παραμένει ίδια. Μόνο ένα στοίχημα κάτω από 2,00 θα βρείτε σε αυτό το site. Το 1,05 που δίνει απόδοση ότι και εσείς τώρα που μπήκατε στο outsiderbet.gr δεν θα ξαναβγείτε…

EASY MEDIANETWORK
Close