Ούτε Βιτάλ, ούτε Παλάσιος: Ο σκόρερ- έκπληξη του Γιοβάνοβιτς με τον Βόλο

Ούτε Βιτάλ, ούτε Παλάσιος: Ο σκόρερ- έκπληξη του Γιοβάνοβιτς με τον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός παίκτες μου ετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον Βόλο, την πιο φορμαρισμένη ίσως ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να φρεσκάρει ξανά την ενδεκάδα αναζητώντας το πιο λειτουργικό σχήμα για το τριφύλλι, προκειμένου να επιστρέψει στις νίκες και τις πειστικές εμφανίσεις.

Στο σημερινό ματς τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Η προσοχή των αμυντικών του Βόλου θα είναι στραμμένη στον Βιτάλ ο οποίος αποτελεί τον κινητήριο μοχλό του Παναθηναϊκού. Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ γνωρίζει ότι αν κατορθώσει να απενεργοποιήσει τον Βραζιλιάνο, τότε θα κόψει επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό στα δυο και θα κάνει το έργο του πολύ πιο δύσκολο.

Εξίσου προσεκτικοί θα είναι οι Βολιώτες και με τον Παλάσιος ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα παίρνοντας θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο Παναθηναϊκός για να διασπάσει την άμυνα του Βόλου θα χρειαστεί να κάνει πλαγιοκοπήσεις και να ανεβάσει ψηλά τα μπακ του.

Με τους αμυντικούς του Βόλου όμως να γνωρίζουν και να περιμένουν το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού και με τα ατού του τριφυλλιού καλά κλεισμένα η λογική λέει ότι θα υπάρχουν πολλά κοψίματα και ακόμα περισσότερα… ριμπάουντ έξω από την περιοχή του Βόλου.

Πράγμα που σημαίνει ότι ο Πέρεθ ο οποίος κινείται εκεί θα έχει τουλάχιστον 2-3 ευκαιρίες να δοκιμάσει τα πόδια του. Κι όπως έδειξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αν βρει ευκαιρία μπορεί να γίνει απειλητικός και με το παραπάνω. Όταν λοιπόν το να σκοράρει ο Ισπανός δίνεται στο εξωφρενικό και άκρως δελεαστικό 17,00 δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

EASY MEDIANETWORK
Close