Ώρα Ζίβκοβιτς στο Καραϊσκάκη...

Ώρα Ζίβκοβιτς στο Καραϊσκάκη...

Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μονοπωλεί το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης και τραβάει και τη δική μας προσοχή καθώς έχει μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη σπουδαία νίκη στην Κοπεγχάγη κατεβαίνει στο Φάληρο με συνταγή Λουτσέσκου. Στόχος του να ελέγξει το ρυθμό, να απενεργοποιήσει τα ατού του Ολυμπιακού και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις στην αχίλλειο πτέρνα των Πειραιωτών. Στα φτερά.

Σημαντικό ρόλο στο τακτικό σχέδιο του Ρουμάνου για απόδραση από το Καραϊσκάκη με τους τρεις βαθμούς της νίκης θα παίξει ο Άντριγια Ζίβκοβιτς. Μιλάμε για τον παίκτη που στη θητεία του στην Ελλάδα έχει 12 γκολ σε 55 προσπάθειες. Ο ακραίος του ΠΑΟΚ σε 28 ματς με τη φανέλα του Δικέφαλου έχει 55 τελικές που σημαίνει ότι σε κάθε αγώνα κάνει κατά μέσο όρο σχεδόν 1,5.

Στο Καραϊσκάκη που θα βρει χώρους να κινηθεί στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, θα χρειαστεί να πάρει πρωτοβουλίες και να δοκιμάσει τα πόδια του. Οι αντίπαλοι που θα βρει στα άκρα της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού δεν έχουν δείξει έως τώρα την αμυντική προσήλωση που θα περίμενε ο Μάρτινς και αυτό θέλει και μπορεί να το εκμεταλλευτεί ο Ζιβκοβιτς.

Γι’ αυτό το 2,00 της Stoiximan να έχει ο «Ζίβκο» over 1,5 τελικές στο Καραϊσκάκη απόψε είναι πολύ λαχταριστό για να το προσπεράσουμε.

EASY MEDIANETWORK
Close