Ώρα ΠΑΟΚ: Ποιος ξεγράφει τον Λουτσέσκου στα playoffs; (3,30)

Ώρα ΠΑΟΚ: Ποιος ξεγράφει τον Λουτσέσκου στα playoffs; (3,30)

Έτοιμοι να ζήσουμε ξανά τη… μαγεία των φετινών playoffs φίλοι μου, αφού τελείωσε το διάλλειμα των εθνικών ομάδων. Έχουμε μπροστά μας το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και όποιος βάλει το… χέρι του στη φωτιά για τον φετινό πρωταθλητή, κινδυνεύει δίχως άλλο να το κάψει.

Ο Παναθηναϊκός προβάλει ως το φαβορί, παρότι έχει το πιο μικρό μπάτζετ από τους τέσσερις διεκδικητές, αλλά είναι και πρώτος στη βαθμολογία στις 26/27 αγωνιστικές που έχουν παιχτεί ως τώρα. Δεν είναι καθόλου λίγο έτσι; Από πίσω του όμως βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής η ΑΕΚ (-2) και ο Ολυμπιακός (-3).

Ποιος όμως μπορεί να ξεγράψει και τον ΠΑΟΚ; Μπορεί οι μπουκ να δίνουν αουτσάιντερ τους Θεσσαλονικείς στο… εξωφρενικό 14,00 για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με την ομάδα που έχει την καλύτερη συγκομιδή φέτος στα ντέρμπι. Και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, μόνο τέτοια θα έχουμε. Εννιά αγωνιστικές, 7-8 ντέρμπι για κάθε ομάδα και… όποιος αντέξει.

Αν κάποιος κυνηγάει τις αποδόσεις, τότε δίχως άλλο η μεγαλύτερη αξία βρίσκεται στον Δικέφαλο του Βορρά. Ο οποίος “τρέχει” ένα απίθανο αήττητο 22 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις με ρεκόρ 16-6-0 κι έχει στον πάγκο του τον πλέον επιδραστικό προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τον… μετρ της ψυχολογίας, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Κι αν κάποιος διστάζει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους Θεσσαλονικείς, για να προσπεράσουν τους τρεις της Αθήνας, τότε δεν μπορεί να μη δελεαστεί από το 3,30 (Stoiximan) για να κρατήσουν αήττητη την έδρα τους. Σταθερά “καμίνι” η Τούμπα, αποτελεί το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ, έχοντας χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στον α’ γύρο, χωρίς ωστόσο να είναι χειρότερος.

Την ΑΕΚ την κέρδισε 2-0 στην κανονική διάρκεια, τον Παναθηναϊκό επίσης τον κέρδισε στο Κύπελλο, με τον Ολυμπιακό ήρθε ισόπαλος, ενώ είχε κυριαρχήσει, ενώ με τον Άρη νίκησε 1-0 και το σκορ μπορούσε κάλλιστα να είναι μεγαλύτερο (είχε χαμένο πέναλτι).

Αν μη τι άλλο έχει αρκετά “πατήματα” κάποιος για να ποντάρει στην αήττητη έδρα του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και αν βγάλει αναίμακτα το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θα έχει κάνει ήδη ένα τεράστιο πρώτο βήμα.

EASY MEDIANETWORK
Close