Ωρα να βγει μπροστά ο Σλούκας (3,00)

Ωρα να βγει μπροστά ο Σλούκας (3,00)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Αλμπα για την έκτη αγωνιστική της Euroleague σε ένα ματς που οφείλει να πάρει μετά τις δύο μέτριες εμφανίσεις κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ηρακλή.

Η Αλμπα είναι μία ομάδα που της αρέσει το up tempo, αρέσκεται σε παιχνίδι πολλών κατοχών και μπορεί να βοηθήσει ώστε να ανέβει το σκορ. Ο Ολυμπιακός έχει ασφαλώς τα επιθετικά όπλα να βάλει την μπάλα εύκολα στο καλάθι, ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Μέχρι στιγμής, την παράσταση κλέβουν οι Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ με τον Κώστα Σλούκα να μην έχει ακόμη πάρει εμπρός. Ο «Σλούκι Λουκ» στο τελευταίο ματς με την ΤΣΣΚΑ έπαιξε μόλις 12,5 λεπτά, ενώ με τον Ηρακλή, επιστρατεύτηκε στο β’ μέρος και πάτησε το παρκέ μόνο 15,5 λεπτά.

Μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις, περιμένουμε από τον Σλούκα να είναι απόψε πιο ενεργός, τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά, έχοντας απέναντί του μία όχι και τόσο «φανατική» άμυνα.

Ο διεθνής πόιντ-γκαρντ είναι παίκτης που όταν βρει ρυθμό μπορεί να σε «σκοτώσει». Το έκανε απέναντι στη Ζαλγκίρις, που είχε 17 πόντους (4/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 18:45. Μπορεί να το κάνει και με την Αλμπα, φτάνοντας στο 22+ στο άθροισμα πόντων, ασίστ και ριμπάουντ σε απόδοση 3,00!

EASY MEDIANETWORK
Close