Ολα δείχνουν ισοπαλία (2,87)

Ολα δείχνουν ισοπαλία (2,87)

Σε όλον τον πλανήτη αυτήν την περίοδο οι εθνικές ομάδες αγωνίζονται με το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ. Η Αφρική δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα, αφού το Σεπτέμβριο ξεκίνησε η δεύτερη φάση των προκριματικών αγώνων.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει απόψε είναι αυτό της Μαυριτανίας με τη Ζάμπια, το οποίο θα διεξαχθεί στη Νουακσότ, την πρωτεύουσα της Μαυριτανίας. Στους γηπεδούχους ξεχωρίζει ασφαλώς η κλήση του παίκτη του Αρη, Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος πάντως δεν ενσωματώθηκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού. Στον αντίποδα το μεγάλο αστέρι της «Τσιπολοπόλο» είναι ο 22χρονος επιθετικός Πάτσον Ντάκα, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη Ζάλτσμπουργκ και μεταγράφηκε το καλοκαίρι στη Λέστερ.

Η Ζάμπια στα χαρτιά έχει πιο ισχυρό ρόστερ, ωστόσο η Μαυριτανία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Μάλιστα, η Μαυριτανία τον περασμένο Μάρτιο κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση του Κόπα Αφρικα, σε αντίθεση με τη Ζάμπια που αποκλείστηκε. Πρακτικά λοιπόν πρόκειται για δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες, κάτι που μαρτυρά και η θέση τους στο παγκόσμιο ranking της FIFA με τη Ζάμπια να είναι 87η και τη Μαυριτανία 100η.

Αν συνυπολογίσουμε ότι η Μαυριτανία είναι μία αμμώδης χώρα στη δυτική Αφρική (τα 5/6 της έκτασης της είναι έρημος) και ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 16:00 τοπική ώρα, άρα η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου, όλα προμηνύουν ένα κλειστό ματς, στο οποίο η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Στο 2,87 στην Bet365 το Χ.

EASY MEDIANETWORK
Close