Με μία τελική στο στόχο ο Κολοβός σε πληρώνει (3,00)

Οι... σερίφηδες δίνουν συνέχεια στο παραμύθι (2,07)

Η Σέριφ έχει καταπλήξει ολόκληρη την Ευρώπη με τα κατορθώματά της φέτος και αποδεικνύει περίτρανα ότι το Τσάμπιονς Λιγκ χωράει ακόμη άσημες ομάδες από τρίτης ταχύτητας πρωταθλήματα, διότι δικαίωμα στο όνειρο και στο παραμύθι έχουν όλοι.
Η πρωταθλήτρια Μολδαβίας με πρωταγωνιστές τους Αθανασιάδη και Κολοβό, στην παρθενική της παρουσία σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κάνει το απίστευτο ξεκινώντας με 2/2 νίκες. Κι αν κάποιοι θεώρησαν συμπτωματικό το 2-0 της πρεμιέρας επί της Σαχτάρ, η Σέριφ μας επεφύλασσε ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ τη δεύτερη αγωνιστική με το διπλό (2-1) στο Μπερναμπέου επί της Ρεάλ.

Προφανώς, οι «σερίφηδες» από τη Μολδαβία έχουν πλέον την αυτοπεποίθησή τους στα ύψη και δεν έχουν κανέναν λόγο να μασήσουν στο Μιλάνο κόντρα στην Ιντερ. Αλλωστε οι «νερατζούρι» φέτος είναι πολύ ευάλωτοι αμυντικά και μία απλή παράθεση των πεπραγμένων τους αρκεί για την επιβεβαίωση.

Δέχθηκαν τρία γκολ από τη Λάτσιο, ένα από τη Σασσουόλο, δύο από την Αταλάντα, ένα από τη Φιορεντίνα, ένα από την Μπολόνια, ένα από τη Ρεάλ, δύο από τη Σαμπντόρια και ένα από τη Βερόνα. Δηλαδή στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια της, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο στο 0-0 με τη Σαχτάρ.

Οι μπουκ βέβαια εξακολουθούν να δίνουν outsider το G/G στα ματς της Σέριφ και εμείς ασφαλώς θα το πάρουμε στο 2,07 της Stoiximan, αφού μία καλή αντεπίθεση αρκεί για να δοθεί συνέχεια στο παραμύθι.

EASY MEDIANETWORK
Close