Ο Βόλος είναι… εγγύηση (2,45)

Ο Βόλος είναι… εγγύηση (2,45)

Ο Βόλος αποτελεί εγγύηση φέτος σε ό,τι έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Τόσο στο να βάζει όσο και στο να δέχεται, η ομάδα του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ δεν μας απογοητεύει ποτέ. Κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, είτε είναι μεγάλος είτε μικρομεσαίος, οι Βολιώτες παίζουν χωρίς σκοπιμότητα.

Το είδαμε και την εβδομάδα που μας πέρασε, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Βόλος ηττήθηκε οριακά με 2-1 από τον Ολυμπιακό, με γκολ στο 91’, μεσοβδόμαδα στο κύπελλο η ομάδα του Αμπασκάλ σκόραρε στο 2-1 με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μόλις σε ένα ματς φέτος ο Βόλος δεν πέτυχε γκολ, στην ήττα με 2-0 από τον ΟΦΗ. Και ο αποψινός αντίπαλος Παναιτωλικός, όντας στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα πάρει ρίσκα για να ψάξει το αποτέλεσμα. Οι Αγρινιώτες δεν τα κατάφεραν με τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκαν με 2-0, νωρίτερα είχαν επικρατήσει με 1-0 του Απόλλωνα, φέτος μόλις σε μία περίπτωση έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.

Πάμε λοιπόν στην εγγύηση του Βόλου, να προσφέρει αφειδώς Goal/Goal και Over 2,5. Το συνδυαστικό με το Over 2,5 πληρώνει 2,45 και είναι έξοχη επιλογή!

EASY MEDIANETWORK
Close