Ο Τούχελ αμφισβητεί (ξανά) τον Πεπ (7,00)

Ο Τούχελ αμφισβητεί (ξανά) τον Πεπ (7,00)

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, η Πρέμιερ Λιγκ, επιστρέφει την προσεχή Παρασκευή και ασφαλώς τα σενάρια για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο φουντώνουν. Οι μπουκ θεωρούν αδιαφιλονίκητο φαβορί την κάτοχο Μάντσεστερ Σίτι, σε τιμές κάτω του 1,70. Οι κινήσεις πάντως που κάνει η Τσέλσι τα τελευταία δύο καλοκαίρια και η εικόνα της από τότε που ανέλαβε ο Τούμας Τούχελ, μαρτυρούν ότι οι «πολίτες» φέτος θα έχουν έναν ισχυρό ανταγωνιστή.

Η ομάδα του δυτικού Λονδίνου έκανε μία πολύ μεγάλη επένδυση πέρυσι το καλοκαίρι αποκτώντας παίκτες όπως ο Χάβερτς, ο Βέρνερ και ο Ζίγες. Ολοι τους αναμένονται πολύ καλύτεροι την τρέχουσα σεζόν, αφού έχουν αρχίσει πλέον να εγκλιματίζονται καλύτερα στις σκληρές απαιτήσεις της Πρέμιερ. Ηδη ο Χάβερτς από τα τελειώματα της περσινής σεζόν παρουσιάζει δείγματα των δυνατοτήτων του, κρίνοντας μάλιστα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ υπέρ της Τσέλσι κόντρα στη Σίτι.

Οι «μπλε» όμως δεν σταματούν στα περσινά και φέτος τίναξαν ξανά την μπάνκα στον αέρα φέρνοντας πίσω στην πρωτεύουσα της Αγγλίας τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ διανύει την πιο ώριμη ηλικία της καριέρας του, προέρχεται από μία σπουδαία χρονιά στην Ιντερ και ήταν ακριβώς ό,τι έλειπε από την επίθεση της Τσέλσι, η οποία είχε πολλούς περιφερειακούς επιθετικούς, όχι όμως ένα «τανκ» όπως ο Λουκάκου για να παίζει μέσα στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τούχελ έδειξε συγκριτικά με τον Λάμπαρντ, ότι μπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο σε ποιότητα ρόστερ της Τσέλσι και να παίρνει το καλύτερο δυνατό από την πληθώρα αστέρων που διαθέτει. Η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των «μπλε», οι οποίοι απέδειξαν στην πράξη ότι δεν έχουν κανέναν λόγο να φοβούνται πλέον υπερομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Φυσικά, ο μαραθώνιος ενός πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετική υπόθεση και η Σίτι σε αυτό το κομμάτι είναι αποδεδειγμένα εξαιρετική, όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Πρέμιερ είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο για να κάνεις το ριπίτ.

Με την Τσέλσι λοιπόν να έχει φέτος τα στοιχεία για να μείνει ανταγωνιστική μέχρι τέλους στην κούρσα του τίτλου το 7,00 της Stoiximan για να κατακτήσει τον τίτλο αξίζει το ρίσκο.

EASY MEDIANETWORK
Close