Ο Στέφανος κοντράρει στα ίσα τον Νόλε

Ο Στέφανος κοντράρει στα ίσα τον Νόλε

Μνήμες Ρολάντ Γκαρός θα ξυπνήσει ο προημιτελικός της Ρώμης ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Στέφανο Τσιτσιπά. Οι δύο τενίστες είχαν προσφέρει πέρυσι, στο παρισινό Γκραν Σλαμ, έναν επικό ημιτελικό, που κρίθηκε στα πέντε σετ. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι η μονομαχία τους και στο 1000αρι Masters της Ρώμης θα είναι εξίσου συναρπαστική.

Ο Τσιτσιπάς βελτιώνει διαρκώς το παιχνίδι του και πλέον αποδεικνύει έμπρακτα ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλα τα ιερά τέρατα του τένις. Τη φετινή σεζόν έχει ήδη κερδίσει το 1000αρι Masters του Μόντε Κάρλο και το ρεκόρ του στο χώμα είναι 12-2, έχοντας χάσει μόνο από τον Ναδάλ στον τελικό της Βαρκελώνης και από τον Ρουντ στη Μαδρίτη.

Για τον Νόλε δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Σέρβος έχει κατακτήσει στην καριέρα του 36 ATP Masters 1000 και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κέρδισε πέρυσι στη Ρώμη. Στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει να αποκλειστεί σε προημιτελικό από το 2013, έκτοτε περνάει πάντα μίνιμουμ ως τον ημιτελικό και στους δύο πρώτους γύρους φέτος προκρίθηκε χωρίς να χάσει σετ, όπως έκανε φυσικά και ο Τσιτσιπάς.

Όλα προμηνύουν λοιπόν μία αμφίρροπη αναμέτρηση, που θα κριθεί στα τρία σετ. Το να κερδίσουν και οι δύο παίκτες σετ, προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ στην Stoiximan, στο 2,20.

EASY MEDIANETWORK
Close