Ο πιθανότερος σκόρερ του αγώνα στο 5,00!

Ο πιθανότερος σκόρερ του αγώνα στο 5,00!

Η Φινλανδία κέρδισε ανέλπιστα τη σοκαρισμένη Δανία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων σε ένα ματς που παραλίγο να μείνει στην ιστορία για τον πιο τραγικό τρόπο. Η Ρωσία από την πλευρά της γνώρισε μία μάλλον αναμενόμενη ήττα από το Βέλγιο, που θεωρείται εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Euro.

Απόψε όμως, στην Αγία Πετρούπολη, μπροστά σε 34.000 φιλάθλους, η Ρωσία θα παίξει πρακτικά τα ρέστα της για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Σύμφωνα με τους μπουκ επικρατέστερος σκόρερ του αγώνα είναι ο Αρτέμ Τζιούμπα σε τιμές κάτω του 2,00.

Κάτι φυσιολογικό, αφού ο κάπτεν των Ρώσων είναι ο κορυφαίος τους σκόρερ με 29 γκολ. Τον Μάρτιο στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε σημειώσει τα μισά από τα έξι γκολ της Ρωσίας κόντρα σε Μάλτα, Σλοβενία και Σλοβακία, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζει και εντός έδρας, αφού αγωνίζεται στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Το παράδοξο ωστόσο είναι ότι η Stoiximan προσφέρει τον Τζιούμπα στο 1,91 για anytime, προσφέρει το κόμπο γκολ Τζιούμπα και νίκη Ρωσίας στο 2,25 και δίνει για MVP τον άσο της Ζενίτ στο 5,00! Προφανώς εδώ προκύπτει ξεκάθαρη αξία, αφού παίζουμε για Star of the Match, όπως το έχει καθιερώσει φέτος η UEFA, τον πιθανότερο σκόρερ του αγώνα σε τιμές πενταπλασιασμού!

EASY MEDIANETWORK
Close