Το 3,45 του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ τον... χαβά του και εμείς το 2,50!

Ο ΠΑΟΚ παίζει απόψε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες είτε του Ολυμπιακού, είτε της ΑΕΚ ή ακόμη και των δύο από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Ατρόμητος έχει τα κακά του τα χάλια… Σε δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεν έχει σταυρώσει νίκη (0-3-7), ενώ μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό δέχεται γκολ εννιά σερί αγώνες. Στα επτά μάλιστα από τα δέκα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος έχει δεχθεί από δύο γκολ και πάνω.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και ο κορονοϊός για να… δέσει το γλυκό. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ο βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης, αλλά και ο γυμναστής της ομάδας βρέθηκαν θετικοί, επομένως το “αστέρι” θα κατέβει κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον τεχνικό της Κ19, Γιώργο Κορακάκη.

Υπό αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι στα τελευταία 11 ματς με τον Ατρόμητο μετράει οχτώ νίκες, θα είναι “αυτοκτονία” για τον ΠΑΟΚ αν δεν καταφέρει να κερδίσει στο Περιστέρι, ειδικά μάλιστα μετά το μεγάλο διπλό που έβγαλε στο Λεωφόρο πριν τη διακοπή.

Προφανώς τα 1,55 του διπλού εδώ στο Outsidersbet δεν μας καλύπτουν, ωστόσο η νίκη του ΠΑΟΚ μπορεί να ανέβει στο 2,50 σε κόμπο με το over 2,5! Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει επτά σερί over 2,5 (!) σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και δέχεται γκολ οχτώ διαδοχικά παιχνίδια, μετά δηλαδή το 2-0 επί της ΑΕΚ στις 26 Σεπτεμβρίου.

Διόλου απίθανο λοιπόν ο ΠΑΟΚ να δεχθεί γκολ και από τον Ατρόμητο και να χρειαστεί δύο για να κερδίσει. Αλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες δύο σεζόν τα ματς του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ήταν ο ορισμός του ροντέο αφού μπήκαν συνολικά δέκα γκολ!

EASY MEDIANETWORK
Close