Ο Mr γκολ της Τσβάιτε "καρφώνει" την πρώην (2,30)

Ο Mr γκολ της Τσβάιτε "καρφώνει" την πρώην (2,30)

Απόψε ανοίγει η αυλαία στο πρωτάθλημα της Β’ Γερμανίας με ένα μεγάλο ματς, το οποίο θυμίζει περισσότερο Μπουντεσλίγκα, καθώς η Σάλκε θα υποδεχθεί στη «Φέλτινς Αρένα», παρουσία περίπου 20.000 θεατών, το Αμβούργο.

Η Σάλκε, στην οποία προπονητής είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης, υποβιβάστηκε στην Τσβάιτε έπειτα από 30 χρόνια. Από την άλλη τον Αμβούργο ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε υποβιβαστεί ποτέ από την Μπουντεσλίγκα μέχρι το 2018, ωστόσο έκτοτε δεν έχει καταφέρει να επιστρέψει στα σαλόνια και θα παίξει φέτος για τέταρτη σερί σεζόν στη Β’ Γερμανίας!

Προφανώς πρόκειται για δύο τεράστια μεγέθη, που στοχεύουν στην άνοδο και η μεταξύ τους κόντρα είναι δίχως άλλο η καλύτερη δυνατή εκκίνηση για το πρωτάθλημα.

Κεντρικό πρόσωπο του συγκεκριμένου αγώνα είναι ο Ζίμον Τερόντε. Ο 33χρονος φορ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στο Αμβούργο, ωστόσο το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σάλκε και απόψε θα κάνει επίσημο ντεμπούτο με τους «βασιλικούς μπλε» κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Τερόντε αποτελεί τον Mr γκολ της κατηγορίας αφού τις τελευταίες τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στην Τσβάιτε, έβαλε 25 γκολ με την Μπόχουμ, 25 γκολ με τη Στουτγάρδη, 29 γκολ με την Κολωνία και 24 γκολ πέρυσι με το Αμβούργο.

Γενικά, όποια ομάδα θέλει να ανέβει στην Μπουντεσλίγκα, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάρει τον Τερόντε, ο οποίος στην καριέρα του έχει σκοράρει 142 γκολ στην Τσβάιτε και χρειάζεται φέτος άλλα 12 για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Γερμανός μπόμπερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τελευταίο νικηφόρο φιλικό (3-2) των «βασιλικών μπλε» κόντρα στη Φίτεσε. Το 2,30 της Stoiximan για το anytime του θα είναι λοιπόν η επιλογή μας από την πρεμιέρα της Τσβάιτε, περιμένοντας τον Τερόντε να «καρφώσει» την πρώην ομάδα του.

EASY MEDIANETWORK
Close