Ο μικρός βιρτουόζος του ΠΑΟΚ πληρώνει... χρυσάφι στο ντέρμπι (7,50)

Ο μικρός βιρτουόζος του ΠΑΟΚ πληρώνει... χρυσάφι στο ντέρμπι (7,50)

Ματσάρα αδέρφια σήμερα στην Τούμπα. Μία μάχη για… γούστα ανάμεσα στους δύο Δικεφάλους, όπου περιμένουμε να πέσουν κορμιά. ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ, οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος σε ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά και στη μάχη του τίτλου. Με νίκη οι Θεσσαλονικείς θα ξαναμπούν γερά στο κυνήγι της κορυφής και παράλληλα θα κάνουν ένα τεράστιο “δώρο” στον Παναθηναϊκό. Με ήττα, μάλλον μένουν οριστικά εκτός διεκδίκησης και παράλληλα η Ένωση θα φωνάξει… δυνατά πως είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο, παρά το “ανέβασμα” των Πρασίνων.

Αήττητος για 16 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, με απολογισμό 11-5-0 μετά την ήττα του από την ΑΕΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια. Συμπλήρωσε δηλαδή αισίως έναν γύρο χωρίς ήττα. Την ίδια στιγμή η Ένωση ψάχνει τη 10η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της εδώ και καιρό, με τη μία τριάρα να διαδέχεται την άλλη.

Πρωταγωνιστές, δίχως άλλο, δεν λείπουν και στα δύο στρατόπεδα. Λιβάι Γκαρσία πρώτος και καλύτερος από την ΑΕΚ, με 11 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι θεωρητικά το αντίπαλο δέος και μάλιστα ο Πορτογάλος -πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ- τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, οπότε δεδομένα υπάρχει έξτρα κίνητρο.

Εγώ ωστόσο θα σταθώ σε έναν ακόμη παίκτη των “ασπρόμαυρων”. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το παιδί-θαύμα της Τούμπας και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φυσικά αναφέρομαι στον Γιάννη Κωνσταντέλια, που έχει κερδίσει με το σπαθί του θέση βασικού στην ενδεκάδα. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι πως η καθιέρωσή του ξεκίνησε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στον α’ γύρο.

Ο 20χρονος “μάγος” του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του κι απόλυτα δικαιολογημένα. Πραγματικός μαέστρος στο παιχνίδι της ομάδας του, τρομερός στο ένας εναντίον ενός κι αν αρχίσει να αποκτάει καλύτερη επαφή με τα δίχτυα, τότε είναι βέβαιο πως θα εκτοξευτεί η αξία του και θα πολλαπλασιαστούν -οι ήδοι πολλοί- μνηστήρες.

Είναι γεγονός ότι ο μικρός βρίσκει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ευκαιρίες για να σκοράρει. Δεν τις έχει εκμεταλλευτεί παρά ελάχιστα μέχρι στιγμής, όμως κάποια στιγμή θα αρχίσει να… ρολάρει, γιατί η ποιότητά του είναι δεδομένη. Και ματς σαν το αποψινό, σαφώς και ιντριγκάρουν πολύ περισσότερο, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός θα αποτελέσει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους για την άμυνα της ΑΕΚ απόψε και το 7,50 που δίνεται το anytime του στην Bet365 φαντάζει τουλάχιστον υπερκοστολογημένο κι αποτελεί σκέτη πρόκληση…

EASY MEDIANETWORK
Close