Ο Χιλιανός από την Αγγλία που απειλεί τη Νότιγχαμ (2,92)

Ο Χιλιανός από την Αγγλία που απειλεί τη Νότιγχαμ (2,92)

Ο Μπεν Μπρέρετον είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στην Τσάμπιονσιπ. Γεννημένος στο Σταφορντσάιρ από Αγγλο αστυνομικό και Χιλιανή μητέρα.

Στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας, ωστόσο όταν στη Χιλή μαθεύτηκε ότι είναι μισός Χιλιανός, ξεκίνησε μία τεράστια εκστρατεία στα social media για να πειστεί να εκπροσωπήσει τη χώρα της μητέρας του.

Η εκστρατεία τελικά απέδωσε καρπούς, αφού Μπρέρετον επέλεξε τη Χιλή και στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα έκανε το ντεμπούτο του στη Ρόχα, σημειώνοντας μάλιστα και το νικητήριο γκολ στο 1-0 επί της Βολιβίας.

Τη φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά σκοράροντας και στα δύο ματς της Μπλάκμπερν στο πρωτάθλημα. Τόσο στο 2-1 επί της Σουόνσι, όσο και στο 1-1 με τη Μίλγουολ στο Λονδίνο. Απόψε το βράδυ, ο 22χρονος άσος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τη Νότιγχαμ, στην οποία πρακτικά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, πριν μετακομίσει στα ρόδα αρχικά με δανεισμό και εν συνεχεία με κανονική μεταγραφή.

Η Νότιγχαμ βρίσκεται υπό πίεση με το καλημέρα, αφού στις πρώτες δύο αγωνιστικές υπέστη ισάριθμες ήττες και τώρα απειλείται από έναν πρώην ποδοσφαιριστή της, ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς της λίγκας. Στο 2,92 στη Stoiximan το anytime του Μπένγιαμιν Αντονι Μπρέρετον Ντίας, όπως είναι το πλήρες του όνομα!

EASY MEDIANETWORK
Close