Ντύνεται νέα Ιντερ η Μίλαν (2,20)

Ντύνεται νέα Ιντερ η Μίλαν (2,20)

Κόσμος και κοσμάκις θα πέσει πάνω στη Μίλαν απόψε. Ολοι λένε Μίλαν είναι, δεν γίνεται να μην κάνει μία νίκη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τρεις σερί ήττες. Εμείς όμως αμφιβάλουμε εντόνως για το κατά πόσο οι “ροσονέρι” ενδιαφέρονται φέτος για την Ευρώπη.

Το περσινό παράδειγμα της Ιντερ, που αποκλείστηκε ως τέταρτη από τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεμπέρδεψε με την Ευρώπη και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, το οποίο εν τέλει κέρδισε με άνεση θα πρέπει να μας προβληματίσει.

Ο καημός και η κάψα της Μίλαν φέτος είναι ξεκάθαρα το Σκουντέτο. Η Μίλαν είναι τεράστιο μέγεθος και το γεγονός ότι έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2011 την πληγώνει. Φέτος όμως η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει κάνει μία άπταιστη εκκίνηση με ρεκόρ 10-1-0 στις πρώτες 11 αγωνιστικές και ασφαλώς στο Μιλάνο βλέπουν μπροστά τους μία μοναδική ευκαιρία να πατήσουν ξανά την κορυφή του Καμπιονάτο.

Στο κάδρο δεν υπάρχει πουθενά η Γιουβέντους, η Ιντερ έχει επίσης χάσει σημαντικό έδαφος και αυτή τη στιγμή οι “ροσονέροι” βλέπουν ως βασική αντίπαλο τη συνήθως λιπόψυχη στα δύσκολα Νάπολι.

Με αυτά τα δεδομένα θα είναι και λίγο παράλογο ο Πιόλι να βάλει σε προτεραιότητα την Ευρώπη, όταν μπροστά του έχει τις κατάλληλες συνθήκες για να χτυπήσει τον τίτλο στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ας μην εκπλαγούμε λοιπόν αν δούμε φέτος τη Μίλαν να… ντύνεται Ιντερ.

Σε κάθε περίπτωση το σετ του Μίλαν – Πόρτο με το διπλό στο 4,00 σηκώνει κόντρα. Η Πόρτο στο πρώτο ματς, στην Πορτογαλία, είχε πατήσει τη Μίλαν και ασφαλώς μιλάμε για μία πολύ βαριά φανέλα, που στις τελευταίες τέσσερις συμμετοχές της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πέρασε σε όλες στους “16”. Στο 2,20 το AH +0,25 της Πόρτο, όπου ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε μισή νίκη.

EASY MEDIANETWORK
Close