Ντόρτμουντ και Χοφενχάιμ υπόσχονται γκολ (2,10)

Ντόρτμουντ και Χοφενχάιμ υπόσχονται γκολ (2,10)

Ντόρτμουντ και Χοφενχάιμ υπόσχονται απόψε θέαμα και γκολ στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα.

Για την Ντόρτμουντ, η οποία έχει τους Χάαλαντ, Ρόις και Μάλεν στην επιθετική της γραμμή δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Οι Βεστφαλοί μετρούν φέτος 4/4 over 2,5 στα επίσημα ματς που έχουν δώσει σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ και ασφαλώς στην έδρα τους παίζουν πάντα φουλ επίθεση.

Φύσει επιθετική ομάδα είναι και η Χοφενχάιμ του τρομερού και φοβερού Αντρέι Κράματς. Στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα κέρδισε 4-0 στο Αουγκσμπουργκ και τη δεύτερη αγωνιστική έφερε 2-2 εντός έδρας με την Ουνιόν.

Στα τελευταία δέκα ματς Ντόρμουντ – Χοφενχάιμ για το πρωτάθλημα, στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», εμφανίστηκαν εννιά over 2,5! Μάλιστα την προηγούμενη τριετία το σκορ (3-3, 0-4, 2-2) έγραψε σταθερά over 3,5, ενώ συνολικά σε 28 συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν φέρει 22 αμφίσκορα, πράγμα που σημαίνει ότι η βάση μας είναι το 1-1 και προσθέτουμε.

Οι μπουκ ασφαλώς και είναι διαβασμένοι, προσφέροντας φαβορί το over 3,5 στο 1,80, εμείς όμως θα ντριμπλάρουμε και θα πάρουμε το 4-6 γκολ στο 2,10.

EASY MEDIANETWORK
Close