Ντέιβιντ η μία, Αντεγιέμι η άλλη και δίνουν το over 2,5 στο 2,00+!

Ντέιβιντ η μία, Αντεγιέμι η άλλη και δίνουν το over 2,5 στο 2,00+!

Στο έβδομο γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ τα πάντα είναι ακόμη ανοιχτά, με τη Ζάλτσμπουργκ να είναι πρώτη με 7 βαθμούς, τις Λιλ, Βόλφσμπουργκ να ακολουθούν με 5 και τη Σεβίλλη, που θεωρητικά ήταν το πρώτο φαβορί, να βρίσκεται τελευταία με 3.

Απόψε η Λιλ υποδέχεται τη Ζάλτσμπουργκ και αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι το over 2,5 έχει πλέον ξεπεράσει το 2,00. Σε παιχνίδι της Ζάλτσμπουργκ, ανεξαρτήτως αντιπάλου, είναι πρακτικά πρόκληση να παίζει το over 2,5 σε τιμές διπλασιασμού.

Οι πρωταθλητές Αυστρίας είναι ακομπλεξάριστη ομάδα, παίζουν επιθετικά σε οποιαδήποτε έδρα, το ρόστερ τουν απαρτίζεται από πολλά νεαρά παιδιά, που έχουν κίνητρο να δείξουν πράγματα στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή και αγωνίζονται με υπέρμετρο ενθουσιασμό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι οι «ταύροι» μετρούν 4/4 αμφίσκορα στον όμιλο, εκ των οποίων τα τρία τελευταία συνοδεύτηκαν και με over 2,5. Παραδόξως κόλλησε στο under 2,5 μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σεβίλλη, παρότι καταλογίστηκαν τέσσερα πέναλτι!

Η Λιλ σίγουρα είναι πιο μετρημένο σύνολο, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τον φορ Ντέιβιντ, ο οποίος έχει σημειώσει πέντε γκολ στα τελευταία πέντε ματς, τα οποία όλα έληξαν στο G/G.

Από την πλευρά της η Ζάλτσμπουργκ έχει σκοράρει και στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος και στην επίθεσή της δεσπόζει ασφαλώς ο 19χρονος Αντεγιέμι, τον οποίο γλυκοκοιτάζει η Μπάγερν. Εν ολίγοις υπάρχουν οι συνθήκες για σκοράρισμα εκατέρωθεν με το κόμπο G/G και Over 2,5 στο 2,35 να αποτελεί επιλογή με αξία.

EASY MEDIANETWORK
Close