Νέο θρίλερ υπόσχεται η Σάκκαρη (2,11)

Νέο θρίλερ υπόσχεται η Σάκκαρη (2,11)

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από ένα επικό ματς κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου, το οποίο είχε διάρκεια 3,5 ώρες, προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του Αμερικανικού Οπεν. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Πέμπτης την Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο. 4 της Παγκόσμιας κατάταξης και θα ψάξει ακόμη μία υπέρβαση.

Η 29χρονη Τσέχα τενίστρια, μπορεί να μην έχει κερδίσει κανένα Γκραν Σλαμ στην καριέρα της, ωστόσο πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τουρ. Πρώην Νο.1 της Παγκόσμιας κατάταξης και γνωστή ως «Ice Queen», λόγω της… εκνευριστικής ψυχραιμίας με την οποία αντιμετωπίζει κάθε αγώνα της.

Η Πλίσκοβα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα εσχάτως, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στον Καναδά και στον ημιτελικό στο Σινσινάτι. Στο US Οπεν προκρίνεται για τέταρτη φορά στα προημιτελικά, ενώ νωρίτερα στη σεζόν είχε παίξει στον τελικό του Γουίμπλεντον, όπου έχασε από το Νο.1 την Ασλεϊ Μπάρτι, με 2-1 σετ.

Στη φετινή πορεία της στο Αμερικανικό Οπεν απέκλεισε κατά σειρά τις Κάτι ΜακΝάλι (2-0 σετ), Αμάντα Ανισίμοβα (2-1 σετ), Αϊλα Τομλγιάνοβιτς (2-0 σετ) και τη φιναλίστ του Ρολάντ Γκαρός, Αναστασία Παβλιουτσένκοβα (2-0 σετ). Στα πρώτα τρία παιχνίδια της, η Πλίσκοβα είχε 52 άσους! Στον τέταρτο γύρο έβγαλε μόλις έξι, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κλείσει το ματς σε μία ώρα και 35 λεπτά.

Εξίσου εντυπωσιακή όμως είναι και η Μαρία Σάκκαρη. Στην πορεία της μέχρι τους «8» απέκλεισε με 2-0 σετ τις Μάρτα Κόστιουκ, Κατερίνα Σινιάκοβα και Πέτρα Κβίτοβα, πριν έλθει το απίστευτο ματς με την Αντρεέσκου, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 2:00 τα ξημερώματα ώρα Νέα Υόρκης, με 2-1 σετ.

Η Σάκκαρη επέδειξε τρομερές αντοχές εξαντλώντας την Αντρεέσκου, ωστόσο τώρα αναμένεται πιο κουρασμένη από την Πλίσκοβα. Η Μαρία πάντως κάνει εκπληκτική σεζόν και αποκλείεται να λυγίσει χωρίς μάχη. Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι έφτασε στο Ρολάντ Γκαρός ως τους «4» και ψάχνει τώρα τον δεύτερο ημιτελικό της σε Γκραν Σλαμ μέσα σε λίγους μήνες!

Γενικά, στο US Οπεν τα ματς στο γυναικείο ταμπλό είναι πολύ αμφίρροπα και γεμάτα σασπένς. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως η αναμέτρηση θα κριθεί στα τρία σετ, επομένως μπορούμε άνετα να πάμε στο over 22,5 games σε απόδοση 2,11 στο Pamestoixima, το οποίο μπορεί να βγει και στα δύο σετ με ένα σκορ τύπου 7-6, 6-4.

EASY MEDIANETWORK
Close