«Νάρκη» Παράσχου στον Άρη…

«Νάρκη» Παράσχου στον Άρη…

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ και την έλευση του Γιώργου Παράσχου θέλει να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος παρά τις δυο σερί ήττες που έκανε δεν είναι η ομάδα που δείχνουν τα αποτελέσματα και ο βαθμολογικός πίνακας. Έχει πολύ καλό υλικό, δεμένη ομάδα, αλλά δείχνει να έχει θέμα ψυχολογίας. Οι παίκτες του χρειάζονται ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αρχίζουν να δείχνουν εντός αγωνιστικού χώρου όσα πραγματικά μπορούν.

Ο μάστρο-Παράσχος στο παιχνίδι της ψυχολογίας είναι μανούλα. Όπως μανούλα είναι και στο να παίζει κλειστά και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις- φωτιά.

Το σημερινό ματς με τον Άρη ευνοεί τον Ατρόμητο και το στιλ παιχνιδιού που του αρέσει. Θα του δώσει την μπάλα, θα τον περιμένει και θα τον χτυπήσει στην κόντρα, γνωρίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν και την πιο γρήγορη άμυνα του κόσμου.

Η ομάδα του Παράσχου μπορεί να βρει τις ευκαιρίες της και ειδικά ο Κουλούρης θα έχει ένα παραπάνω κίνητρο για να χριστεί σκόρερ. Το να βάλει ένα γκολ ο Ατρόμητος έως το 70’ ακόμα και αν δεν κατορθώσει να πάρει τη νίκη δίνεται στο εξαιρετικό 1,90 στη Stoiximan και ασφαλώς δεν μας αφήνει ασυγκίνητους.

EASY MEDIANETWORK
Close