Μπουλς από τα... παλιά (2,35)

Μπουλς από τα... παλιά (2,35)

Οι Μπουλς τα ξημερώματα παίζουν στο Ντένβερ και ολοκληρώνουν τη δυτική περιοδεία τους με πέντε σερί ματς εκτός έδρας. Στα προηγούμενα τέσσερα έβγαλαν δύο διπλά στο Λος Αντζελες απέναντι σε Λέικερς και Κλίπερς και έχασαν στο Πόρτλαντ και στο Γκόλντεν Στέιτ.

Οι Μπουλς έχουν ρεκόρ 10-5 και είναι στην τρίτη θέση της Ανατολής παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Ο ΝτεΡόζαν αφήνοντας το Σαν Αντόνιο έχει αναγεννηθεί και είναι φέτος πέμπτος σκόρερ σε όλη τη λίγκα πίσω από τους Κάρι, Ντουράντ, Γιάννη και Τζορτζ. Σκοράρει 26,6 πόντους ανά ματς, έχοντας μάλιστα περάσει πέντε φορές τους 30. Από κοντά φυσικά και ο ΛαΒιν με 26,2 πόντους ανά ματς.

Οι δυο τους συνθέτουν ένα εκπληκτικό δίδυμο, το οποίο απειλεί το Ντένβερ του περσινού MVP, Νίκολα Γιόκιτς. Οι Νάγκετς με ρεκόρ 9-6 βρίσκονται στην έκτη θέση της Δύσης, ωστόσο όπως αναμενόταν οι τραυματισμοί έχουν αρχίσει να τους επηρεάζουν.

Οι «σβόλοι» παίζουν από το ξεκίνημα της σεζόν χωρίς τον Τζαμάλ Μάρεϊ, ενώ στα τελευταία παιχνίδια έχουν χάσει και τον Πόρτερ Τζούνιορ. Ο Γιόκιτς είναι μεν παίκτης ορχήστρα αλλά δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του και το Ντένβερ έχασε τα τελευταία δύο ματς με Ντάλας και Φιλαδέλφεια με 10 και 14 πόντους διαφορά αντίστοιχα.

Μάλιστα, για το παιχνίδι με τους Μπουλς δίνεται αμφίβολος και ο Σέρβος σούπερ σταρ με ενοχλήσεις στον καρπό, επομένως αυξάνονται ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες του Σικάγο να κλείσει με θετικό πρόσημο τη δυτική περιοδεία του.

Σε κάθε περίπτωση, οι φετινοί Μπουλς σε τιμές αουτσάιντερ αξίζουν εμπιστοσύνης. Το διπλό παίζει οριακά πάνω από το 2,00 και μπορεί να ανέβει στο 2,35 με 2,5 πόντους.

EASY MEDIANETWORK
Close