Μοιρασμένα... όλα στη Σεβίλλη (4,00)

Μοιρασμένα... όλα στη Σεβίλλη (4,00)

Βέλγιο εναντίον Πορτογαλίας. Ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης. Από τη μία πλευρά άλλωστε έχουμε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης κι από την άλλη τη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πιο καταπονημένοι Ίβηρες βέβαια, που πέρασαν ως 3οι από τον “όμιλο του θανάτου” με Γαλλία και Γερμανία, ενώ οι “κόκκινοι διάβολοι” έκαναν περίπατο στον δικό τους και ήταν η μία από τις τρεις ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ άουτ κάνοντας το απόλυτο.

Δεδομένα μιλάμε για μία εξαιρετικά αμφίρροπη μάχη, που δύσκολα κανείς μπορεί να πάει δεξιά ή αριστερά του σετ. Έτσι παίκτη μου; Η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε, ό,τι κι αν επιλέξει κανείς, διατρέχει άμεσα κίνδυνο να… κλαίει τα λεφτάκια του.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκετοί επιλέγουν να κόψουν το καρπούζι στη μέση. Κι άδικο πολύ δεν θα έχουν, όταν το “Χ” προσφέρεται και σε καλύτερες τιμές. Από το 3,40 που “παίζει” όμως, μπορούμε να βρούμε ακόμη μεγαλύτερη απόδοση και στο τέλος του 90λεπτου να μη στεναχωρηθούμε όποιος κι αν περάσει. Ακόμη και παράταση να πάει.

Κι αυτό γιατί μιλάμε για δύο από τις πιο σοφτ ομάδες της φάσης των ομίλων, σε ό,τι αφορά τα μαρκαρίσματά τους. Οι Βέλγοι σε τρία ματς πήραν μία κάρτα όλη κι όλη. Οι Πορτογάλοι ακριβώς το ίδιο. Δύσκολα λοιπόν θα δούμε κάτι πολύ διαφορετικό κι εδώ. Κι από τη στιγμή που περιμένουμε να είναι τόσο κοντά και σε επίπεδο καρτών οι δυο τους, είναι σαφώς αυξημένες οι πιθανότητες να μοιραστεί κι εδώ η κατάσταση. Κι αυτό το… Χ, των καρτών, πληρώνει ακόμη καλύτερα, σε ένα περιποιημένο 4αράκι (Stoiximan). Δεν το λες κι άσχημο παίκτη μου, έτσι;

EASY MEDIANETWORK
Close