Μήπως πάει πολύ το 10,00 για την Μπαρτσελόνα;

Μήπως πάει πολύ το 10,00 για την Μπαρτσελόνα;

Η Μπαρτσελόνα είναι και φέτος ένα από τα ακλόνητα φαβορί για πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκα και ασφαλώς ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, προσφέρεται πρώτο φαβορί μαζί με την Εφές.

Η ομάδα του Σάρας ξεκίνησε κεφάτη τη σεζόν στην Ευρωλίγκα, βάζοντας 96 πόντους απέναντι στην αδύναμη Άλμπα με 14/21 τρίποντα (66,7% ποσοστό ευστοχίας). Μόνο ο Μίροτιτς σημείωσε 22 πόντους με 4/4 έξω από τη γραμμή των 6.75! Εντυπωσιακή ήταν επίσης η δημιουργία της Μπάρτσα, η οποία στην πρεμιέρα μοίρασε συνολικά 28 ασίστ.

Επόμενος αντίπαλος των Καταλανών, είναι η άλλη εκπρόσωπος της Γερμανίας στην Ευρωλίγκα, η Μπάγερν. Οι Βαυαροί ηττήθηκαν οριακά (69-68) από τη Μακάμπι στην πρεμιέρα, ωστόσο έφτασαν να χάνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμη και με 19 πόντους.

Η Μπάγερν έπαιξε στο Τελ Αβίβ με σημαντικές απουσίες και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να λείπουν ξανά ηγετικά στελέχη στο ροτέισον του Τρινκιέρι. Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα φτιαγμένη για να ανεβαίνει πάνω από τους 80 πόντους και προφανώς έχει το προβάδισμα για τη νίκη μέσα στο Μόναχο.

Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι η Stoiximan δίνει την Μπαρτσελόνα πρώτο φαβορί στο 3,00 να έχει τις περισσότερες ασίστ στη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και μόλις έκτο να έχει την καλύτερη επίθεση.

Οκ, σύμφωνα με τα line των under/over οι μπουκ βλέπουν ότι θα πάνε πιο ψηλά τα ματς Εφές – ΤΣΣΚΑ και Ουνικς – Μονακό, ωστόσο το να δίνεται η Μπαρτσελόνα στο 10,00 για να βγει καλύτερη επίθεση και στη δεύτερη στροφή, είναι σίγουρα κομματάκι τσιμπημένο, δεδομένου μάλιστα ότι απέναντί της δεν έχει κάποιο φόβητρο.

EASY MEDIANETWORK
Close