Μηνύματα πρωταθλητισμού από την ΑΕΚ (6,50)

Μηνύματα πρωταθλητισμού από την ΑΕΚ (6,50)

Το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αναμένεται το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, αφού πέρα από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκαν σημαντικά και δείχνουν ότι θα είναι σοβαροί παίκτες αυτή τη χρονιά.

Ειδικά η ΑΕΚ με τη μεταγραφική της ενίσχυση στέλνει μηνύματα πρωταθλητισμού. Η Ενωση ολοκλήρωσε συνολικά 14 μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Ιρανού αριστερού μπακ, Μίλαντ Μοχαμαντί.

Η διάθεση των «κιτρινόμαυρων» να αναβαθμίσουν το ρόστερ τους συγκριτικά με πέρυσι και να κλείσουν όλα τα κενά, με τελευταίο αυτό στη θέση του αριστερού μπακ, όπου υπήρχαν μόνο οι λύσεις του Χατζισαφί και του Μιτάι, φανερώνει ξεκάθαρα την πρόθεσή τους φέτος να επανέλθουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην ΑΕΚ είναι προφανές πως έχουν… μυριστεί αίμα βλέποντας τον Ολυμπιακό να μην είναι το ίδιο πειστικός όπως πέρυσι και τον ΠΑΟΚ να ψάχνεται ακόμα και βλέπουν μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Φυσικά, για την Ενωση το ιδανικό σενάριο θα είναι να μπει πρωταθλήτρια στο νέο της γήπεδο την ερχόμενη σεζόν, καθώς έτσι θα εκτοξεύσει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών της. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ χτίζει φέτος μία ομάδα, που θα αξίζει να πατήσει το ολόφρεσκο χόρτο της «Αγιάς Σοφιάς».

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί και μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών. Στις αρχές Αυγούστου, δηλαδή πριν αποκτηθούν οι Τσούμπερ, Αμραμπατ και Γέβτιτς, η ΑΕΚ προσφέρονταν στη Stoiximan τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε απόδοση 15,00. Τώρα, δίνεται δεύτερο μαζί με τον ΠΑΟΚ στο 6,50 και το πιθανότερο είναι πως η ψαλίδα από το πρώτο φαβορί, τον Ολυμπιακό (1,40) θα κλείσει ακόμη περισσότερο τις επόμενες αγωνιστικές.

EASY MEDIANETWORK
Close