Μιλάει το κίνητρο (2,10)

Μιλάει το κίνητρο (2,10)

Τελευταία αγωνιστική στη 2η φάση των προκριματικών του Μουντιάλ στη ζώνη της Ασίας. Στον 4ο όμιλο, η Σαουδική Αραβία υποδέχεται στη Ριάντ το Ουζμπεκιστάν.

Το ματς διεξάγεται στις 21:00, επομένως οι δύο αντίπαλοι θα γνωρίζουν τα περισσότερα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, άρα θα ξέρουν και τι θα χρειάζονται για να περάσουν χέρι-χέρι στην τρίτη φάση.

Η Σαουδική Αραβία αυτήν τη στιγμή είναι πρώτη και αήττητη (5-2-0) στον όμιλο. Ακόμη και με ήττα από το Ουζμπεκιστάν, θα πρέπει να γυρίσει η γη ανάποδα για να μην περάσει στην 3η φάση, έστω ως μία από τις καλύτερες δεύτερες.

Αντίθετα, το Ουζμπεκιστάν, αν χάσει στη Ριάντ ενδέχεται να μη συνεχίσει στα προκριματικά, αφού η θέση του στις πέντε καλύτερες δεύτερες ομάδες των ομίλων είναι επισφαλής.

Το κίνητρο λοιπόν είναι ξεκάθαρα στην πλευρά των Ουζμπέκων, οι οποίοι στα δύο ματς του Ιουνίου πραγματοποίησαν ισάριθμες νίκες με Υεμένη (1-0) και Σιγκαπούρη (5-0). Το διπλό προσφέρεται σε τιμές άνω του 3,00. Εμείς πάντως θα κρατήσουμε το διπλό σε dnb στο 2,10 στην Bet365, διότι υπό προϋποθέσεις το Ουζμπεκιστάν μπορεί να προκριθεί και με ισοπαλία.

EASY MEDIANETWORK
Close