Μηδέν ρίσκο άρα... πέναλτι (3,00)

Μηδέν ρίσκο άρα... πέναλτι (3,00)

Πρεμιέρα τα ξημερώματα στη νοκ άουτ φάση του Κόπα Αμέρικα με την αναμέτρηση του Περού κόντρα στην Παραγουάη. Ο νικητής του προημιτελικού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του Βραζιλία – Χιλή. Το Περού τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου του, πίσω από τη Βραζιλία, ενώ η Παραγουάη τρίτη πίσω από Αργεντινή και Ουρουγουάη.

Θεωρητικά η Παραγουάη είναι ένα κλικ πιο ποιοτικό σύνολο, ωστόσο μετά τον τραυματισμό του κορυφαίου της παίκτη, Αλμιρόν, το όποιο πλεονέκτημα είχε πρακτικά εξανεμίστηκε. Το ίδιο θεωρούν και οι μπουκ καθώς το σετ βρίσκεται πλέον σχεδόν στην ισορροπία με το διπλό οριακά φαβορί και το under 2,5 σε τιμές κάτω του 1,50, απόδοση που μαρτυράει ένα ιδιαιτέρως κλειστό ματς.

Δύσκολα κάποια από τις δύο ομάδες θα πάρει μεγάλα ρίσκα κατά τη διάρκεια του 90λεπτου. Ούτως ή άλλως και η τελευταία μεταξύ τους συνάντηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ είχε λήξει ισόπαλη. Πολύ πιθανό λοιπόν ο πρώτος χρονικά προημιτελικός του Κόπα Αμέρικα να οδηγηθεί απευθείας στα πέναλτι, στη διοργάνωση δεν προβλέπεται παράταση.

Στο 3,00 στη Stoiximan το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

EASY MEDIANETWORK
Close