Μια value «τουφεκιά» του 25,00!

Μια value «τουφεκιά» του 25,00!

Στα 24 χρόνια του έκανε… παπάδες φέτος με τη φανέλα της Λέστερ, παίζοντας είτε ως «6αρι», είτε ως «8αρι», καθώς συνδυάζει ικανότητα σε ανασταλτική δουλειά και δημιουργία.

Ο Γιούρι Τίλεμανς ήταν εκ των ηγετών των «αλεπούδων» και η καλύτερη σεζόν της καριέρας του τον βοήθησε να καθιερωθεί στη γεμάτη από σταρ Εθνική Βελγίου, με την οποία έχει προλάβει να καταγράψει ήδη 39 συμμετοχές (4 γκολ / 8 ασίστ). Επίσης είχε ως αποτέλεσμα να του χτυπήσει την πόρτα η Λίβερπουλ, που φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει περισσότερα από 70 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της!

Σήμερα, στην πρεμιέρα των «κόκκινων διαβόλων» στο Euro, κόντρα στη Ρωσία, ο Τίλεμανς αναμένεται να αναλάβει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες εξαιτίας της απουσίας του Κέβιν Ντε Μπράουνε, ενδεχομένως και να επωμιστεί ηγετικό ρόλο, έχοντας δίπλα του έναν καθαρό «κόφτη», τον Λεάντερ Ντεντονκέρ.

Και ποιο είναι το bet που μας ενδιαφέρει με την περίπτωση του; Το «τρελό» 25αρι του Stoiximan για να είναι αυτός ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Bet που στην υπόλοιπη αγορά δεν ξεπερνάει κατά μ.ό. το 10,00!

Και αν υποθέσουμε ότι το Βέλγιο θα πάρει τη νίκη και ο Τίλεμανς θα κόβει και θα ράβει στη μεσαία γραμμή, μπορεί στο τέλος της μέρας να θεωρήσαμε ότι κλέψαμε εκκλησία…

EASY MEDIANETWORK
Close