Μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ: Πόσο δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟΚ να τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις της Superleague

Μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ: Πόσο δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟΚ να τερματίσει στις 2 πρώτες θέσεις της Superleague

Μία ακόμα αγωνιστική φτάνει στο τέλος της φίλοι μου. Δύο ματσάκια ρίχνουν την αυλαία σήμερα, αλλά αφορούν κυρίως την εξάδα και τη μάχη της παραμονής. Τα… σπουδαία έγιναν το προηγούμενο διήμερο και δη χθες βράδυ στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής με 2-0 επί της ΑΕΚ. Ο “μάγος με τα δώρα” που ονομάζεται Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε ξανά το… θαύμα του και κάνοντας απίθανα πράγματα στο χορτάρι της Τούμπας, έκανε ολόκληρη την Ελλάδα -αλλά πλέον και πέραν αυτής- να μιλάει για τα απίθανα κατορθώματά του.

Πέρα βέβαια από τα προσωπικά κατορθώματα και τους δύο νεαρούς του Δικεφάλου που ξεχώρισαν, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη συγκλονιστική εμφάνιση του Κουλιεράκη, το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ ήταν άλλο. Κι αυτό φυσικά είναι το υπερπολύτιμο τρίποντο που τον έβαλε ξανά γερά στο κόλπο του τίτλου. Η ομάδα του Λουτσέσκου μείωσε στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος το Σάββατο δοκιμάζεται στο Φάληρο, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι ως εκ τούτου είναι αρκετά πιθανό να πλησιάσει κι άλλο την κορυφή.

Μαζί με τον ΠΑΟΚ βέβαια, χάρηκε φυσικά και ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός, αφού αφενός άφησαν την ΑΕΚ στο -4 από την κορυφή -με ματς λιγότερο- κι αφετέρου έδειξαν σε όλους ότι μόνο άτρωτη δεν είναι τελικά. Έχει κι εκείνοι τα “κουμπιά” της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε να κάνουμε με το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ποτέ ξανά δεν είχαμε τέσσερις διεκδικητές του τίτλου, με τις διαφορές ανάμεσά τους να είναι τόσο μικρές. Όχι τόσο βαθμολογικά, όσο κυρίως αγωνιστικά. Ναι, υπάρχει μεν μία ομάδα που -ελαφρώς- ξεχωρίζει και είναι η ΑΕΚ με βάση τη συνολική απόδοσή της ως τώρα, αλλά και οι τρεις άλλοι συνδιεκδικητές βρίσκονται πολύ κοντά της.

Αξίζει ωστόσο να εστιάσουμε λίγο παραπάνω στον ΠΑΟΚ, ο οποίος “τρέχει” ένα αήττητο 17 αγώνων πλέον σε όλες τις διοργανώσεις, με ρεκόρ 12-5-0. Ο Δικέφαλος έδειξε ότι έχει το μέταλλο και την ποιότητα να μείνει στο κόλπο του τίτλου ως το τέλος. Κι αν δεν το καταφέρει, προφανώς η 2η θέση δεν μπορεί να τον αφήνει αδιάφορο, από τη στιγμή που δίνει το δεύτερο εισιτήριο για το Champions League.

Αυτή τη στιγμή οι Θεσσαλονικείς προβάλουν ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, κέρδισαν πρόσφατα με εμφατικό τρόπο τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, χθες έριξαν στο καναβάτσο και την ΑΕΚ, νωρίτερα “πάτησαν” τον Ολυμπιακό αλλά δεν κέρδισαν.

Το 2,55 λοιπόν της Stoiximan για να δούμε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη δυάδα, σίγουρα δεν μπορεί να περάσει αδιάφορο…

EASY MEDIANETWORK
Close