Μετά την Νόρμπι η Βέρναμο (2,80)

Μετά την Νόρμπι η Βέρναμο (2,80)

Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε κοντράρει με επιτυχία την εκ των πρωτοπόρων της σουηδικής Superettan (2η κατηγορία) Νόρμπι, η οποία ηττήθηκε με ευκολία με 2-0 από την Γκάις. Τώρα ο… στόχος του Outsidersbet.gr είναι η έτερη πρωτοπόρος, Βέρναμο, ομάδα που προέρχεται από την 3η κατηγορία, πέρυσι πήρε την άνοδο για τη Superettan.

Μια ομάδα που όπως λένε και οι πιο… ειδικοί, έχει εκμεταλλευτεί αρκετές συγκυρίες για να βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο τελευταίο της παιχνίδι με την Ακρόπολις είχε πολλή τύχη για να επικρατήσει με 1-0. Φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί και η καλή άμυνα την οποία διαθέτει η Βέρναμο, δεν δέχεται γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ξέρετε ότι μου αρέσει να… κοντράρω αυτά τα μεγάλα σερί, προκειμένου να σπάσουν.

Και τόση ώρα δεν έχω γράψει καν με ποιον παίζει η Βέρναμο. Παίζει στην έδρα της Εργκριτε, της σαφώς πιο ιστορικής Εργκριτε, η οποία προσπαθεί να επανέλθει στο τοπ επίπεδο της χώρας, ωστόσο το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα δεν είναι καλό και μαζί με τις Μπράγκε και Φάλκενμπεργκ βρίσκονται μόλις με 6 βαθμούς στην τελευταία θέση.

Στο 1-1 με τη Λαντσκρόνα δεν κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, είχε πάντως βελτιωμένη εικόνα στο αγωνιστικό σκέλος και ίσως να είναι η στιγμή της για να επιστρέψει στις νίκες. Σε αποδόσεις outsider στο 2,80 έχει αξία να ψάξουμε τη νίκη της Εργκριτε, η Βέρναμο βρίσκεται στην κορυφή και λόγω συγκυριών.

EASY MEDIANETWORK
Close