Με το βλέμμα ως και τα πέναλτι (3,00)

Με το βλέμμα ως και τα πέναλτι (3,00)

Το Copa America μετά από μια μάλλον ανούσια φάση ομίλων, από την οποία προκρίνονταν οι τέσσερις από τις πέντε ομάδες του κάθε γκρουπ, μπαίνει στα νοκ-άουτ ματς και στα προημιτελικά. Ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια των προημιτελικών, ίσως το πιο αμφίρροπο, είναι το Ουρουγουάη-Κολομβία στην Μπραζίλια.

Η Ουρουγουάη, χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα και με τον κλασικό της μινιμαλισμό στο σκοράρισμα, πέτυχε 4 γκολ σε ισάριθμα ματς και με το 1-0 επί της Παραγουάης εξασφάλισε τη δεύτερη θέση του γκρουπ, πίσω από την Αργεντινή.

Από την πλευρά της η Κολομβία δεν έχει κάνει καλό τουρνουά ως τώρα, πέρασε ως τρίτη από τον όμιλό της, έχοντας 1-1-2 απολογισμό. Τελευταίο της ματς η ήττα 2-1 από την διοργανώτρια Βραζιλία, είχε ρεπό στο φινάλε του γκρουπ και έτσι η ξεκούρασή της φτάνει στις 10 μέρες, ικανό διάστημα για να ανασυντάξει τις δυνάμεις της.

Μπορεί απόψε να της λείψει ο κομβικός ακραίος Χουάν Κουαδράδο, λόγω καρτών, η Κολομβία ωστόσο μπορεί να οδηγήσει το ματς σε χαμηλό τέμπο και στην ισοπαλία στα 90 λεπτά.  Μια ισοπαλία που θα οδηγήσει απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς στο Copa America δεν προβλέπεται παράταση. Το 3,00 στην ισοπαλία αξίζει να το αναζητήσουμε.

EASY MEDIANETWORK
Close