Με μία τελική στο στόχο ο Κολοβός σε πληρώνει (3,00)

Με μία τελική στο στόχο ο Κολοβός σε πληρώνει (3,00)

Ιστορικό βράδυ για τη Σέριφ απόψε, αφού η πρωταθλήτρια Μολδαβίας θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η Σέριφ συγκεντρώνει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού εκεί παίζουν ο Γιώργος Αθανασιάδης (δανεικός από την ΑΕΚ) και ο Δημήτρης Κολοβός (πρώην του Παναθηναϊκός).

Ειδικά, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει αναγεννηθεί από τότε που μετακόμισε στο Τίρασπολ. Σημείωσε πέρυσι 10 γκολ στο πρωτάθλημα Μολδαβίας σε 22 συμμετοχές και ήταν καθοριστικός στην πρόκριση της Σέριφ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού σκόραρε στο 3-0 επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στα πλέι οφ.

Ο διεθνής άσος δικαιώθηκε απόλυτα για την τολμηρή επιλογή του να πάει σε ένα μη ανεπτυγμένο πρωτάθλημα, όπως της Μολδαβίας και τώρα θα ζήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη μοναδική εμπειρία των αστεριών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Σέριφ ως “σταχτοπούτα” της διοργάνωσης είναι σίγουρα πως θα βγάλει ενθουσιασμό και δεν θα φοβηθεί το παιχνίδι. Το ενδεχόμενο λοιπόν ο Κολοβός να βρει μία τελική στο στόχο προσφέρεται στο 3,00 στη Stoiximan.

EASY MEDIANETWORK
Close