Με 16 παίκτες αποστολή στη Σμύρνη η Μπεσίκτας (2,10)

Με 16 παίκτες αποστολή στη Σμύρνη η Μπεσίκτας (2,10)

Ματς παγίδα περιμένει την Μπεσίκτας στη Σμύρνη για την έβδομη αγωνιστική της τουρκικής Σούπερ Λιγκ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν απολογισμό 4-2-0 μέχρι στιγμής σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ωστόσο το αήττητό τους κινδυνεύει από τη νεοφώτιστη Αλτάι.

Η Μπεσίκτας θα δώσει απόψε τέταρτο ματς σε δέκα ημέρες και μάλιστα έχει μπροστά της την Τρίτη την πολύ δύσκολη αναμέτρηση στο Αμστερνταμ, με τον Αγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «αετοί» ήδη από το προηγούμενο παιχνίδι έδειξαν σημάδια αποσταθεροποίησης καθώς ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την Αδάνα Ντεμίρσπορ, παρότι προηγήθηκαν με 3-0 στο 52’!

Για την αποψινή αναμέτρηση ο Γιαλτσίν έχει στη διάθεσή του μία… κουτσουρεμένη αποστολή μόλις 16 παικτών, λόγω των πολλών απουσιών (Ουέλιντον, Γκεζάλ, Μπαοτσουαγί, Τοπάλ, Ροσιέ, Βίντα, Ενκουντού, Τεϊσέιρα).

Η Αλτάι ως νεοφώτιστη παίζει με ενθουσιασμό, προέρχεται από δύο νίκες και βλέπει μπροστά της ότι έχει μία ιστορική ευκαιρία να κερδίσει την πληγωμένη Μπεσίκτας. Ο άσος προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ, οριακά στο 3,00. Πιο safe επιλογή ασφαλώς σε dnb στο 2,10 στην bwin.

EASY MEDIANETWORK
Close