Μαθημένος στα δράματα ο Αρης (7,80)

Μαθημένος στα δράματα ο Αρης (7,80)

Ο Αρης αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς στο Καζακστάν και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας χάσει με 2-0 από την Αστάνα χωρίς να το αξίζει. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα XGoals (0,46-0,73) μπορεί να καταλάβει ότι ο Αρης θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Ακόμη και έτσι πάντως, η ομάδα του Ακη Μάντζιου δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Για τον Αρη είναι κομβικής σημασίας φέτος να μπει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τόσο για λόγους πρεστίζ όσο και για οικονομικούς λόγους. Παρότι λοιπόν βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν, η ρεβάνς με την Αστάνα έχει ήδη λάβει χαρακτήρα τελικού για τους «κίτρινους».

Με τη δύναμη του κόσμου του στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης θα προσπαθήσει να πιάσει από το λαιμό την Αστάνα για να σβήσει το προβάδισμα των Καζάκων. Οι «Θεσσαλονικείς» πρακτικά ψάχνουν νίκη με δύο γκολ για να στείλουν την πρόκριση στην παράταση.

Με επιθετική τετράδα τους Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Μπρούνο Γκάμα και Μάνο, ο Αρης έχει τη δυνατότητα να προβληματίσει την άμυνα της Αστάνα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο ποιοτικό σύνολο από την ελληνική ομάδα.

Με δεδομένο ότι ο Αρης είναι μαθημένος στα δράματα (θυμήσου τα ματς το 2019 με τη Μόλντε, που έχασε 3-0 στη Νορβηγία και το έστειλε στην παράταση κερδίζοντας με το ίδιο σκορ στη Θεσσαλονίκη), μάλλον πάμε για μεγάλη βραδιά.

Αξία ασφαλώς στο ενδεχόμενο να κριθεί η πρόκριση στην παράταση σε απόδοση 7,80 στην Stoiximan, όταν στην ίδια εταιρία η νίκη του Αρη με δύο γκολ δίνει 4,80…

EASY MEDIANETWORK
Close